Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Scruffs ECO hundemadras - 100% genbrug 100 x 70 cm

Varenummer: SC 935789
SC 935789 <h2><strong>Miljøvenlig hundemadras</strong> fra Scruffs produceret på 100% recycling principper</h2> <p>Vi skal gøre opmærksom på, at madrassen kan falde noget sammen, da hundens vægt får fibrene til at presses sammen i forhold til original tykkelsen på ca 10 cm.</p> <p>Madrassen Scruffs Eco fleece betræk og fiber fyld er produceret i 100% genbrug. Betrækket er lavet af meget blødt, varmt og komfortabel fleece stof. Denne stof type er vævet af garn, som er produceret af omarbejdet PET (polyethylene terephthalate). </p> <ul> <li><strong>Hundemadras produceret i 100% genbrug</strong></li> <li><strong>Lækkert blødt fleece betræk</strong></li> <li><strong>Godt isolerende og elastisk fiberfyld</strong></li> <li><strong>Produceret med omtanke for naturen</strong></li> <li><strong>Måler 100 x 70 x 15 cm. (L x B x H)</strong></li> <li><strong>Kan vaskes ved 30 grader koldvask</strong></li> </ul> <p>Genbrugte plastikflasker giver PET polymer materiale til produktionen af stoffet, så belastningen på de naturlige ressourcer mindskes. Fremstillingsprocessen udleder mindre CO2 end ved produktionen af almindeligt stof<br /> <br /> Samme PET teknologi er brugt til at producere det 100% genbrugte fiberfyld, der har en fantastisk blød, elastisk effekt og isolerer utrolig godt. Fiberet er indlagt i kanaler i Eco sengemadrassen, som giver endnu bedre støtte til hunden. Den kan vaskes i maskine ved 30 grader (koldvask) eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskepulver eller rengøringsmiddel. En af vores bedste hundemadrasser, hvor du samtidig slår et slag for naturen. Målene er 100 x 70 x 15 cm.</p> Scruffs

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 415 ,-

Tilbudspris: kr. 359 ,-

Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Miljøvenlig hundemadras fra Scruffs produceret på 100% recycling principper

Vi skal gøre opmærksom på, at madrassen kan falde noget sammen, da hundens vægt får fibrene til at presses sammen i forhold til original tykkelsen på ca 10 cm.

Madrassen Scruffs Eco fleece betræk og fiber fyld er produceret i 100% genbrug. Betrækket er lavet af meget blødt, varmt og komfortabel fleece stof. Denne stof type er vævet af garn, som er produceret af omarbejdet PET (polyethylene terephthalate). 

  • Hundemadras produceret i 100% genbrug
  • Lækkert blødt fleece betræk
  • Godt isolerende og elastisk fiberfyld
  • Produceret med omtanke for naturen
  • Måler 100 x 70 x 15 cm. (L x B x H)
  • Kan vaskes ved 30 grader koldvask

Genbrugte plastikflasker giver PET polymer materiale til produktionen af stoffet, så belastningen på de naturlige ressourcer mindskes. Fremstillingsprocessen udleder mindre CO2 end ved produktionen af almindeligt stof

Samme PET teknologi er brugt til at producere det 100% genbrugte fiberfyld, der har en fantastisk blød, elastisk effekt og isolerer utrolig godt. Fiberet er indlagt i kanaler i Eco sengemadrassen, som giver endnu bedre støtte til hunden. Den kan vaskes i maskine ved 30 grader (koldvask) eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskepulver eller rengøringsmiddel. En af vores bedste hundemadrasser, hvor du samtidig slår et slag for naturen. Målene er 100 x 70 x 15 cm.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs ECO hundemadras - 100% genbrug 100 x 70 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs ECO hundemadras - 100% genbrug 100 x 70 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: