Ring +45 50262020 | [email protected]

 ♡ Kvalitetsvarer | Fragt: kun 39,- | Dag-til-dag levering

Hundemadras 100% genbrug 100 x 70 cm.

Varenummer: uuu 9
uuu 9 <p><strong>Miljøvenlig hundemadras</strong> fra Scruffs produceret på 100% recycling principper. Vi skal gøre opmærksom på, at madrassen kan falde noget sammen, da hundens vægt får fibrene til at presses sammen i forhold til original tykkelsen på ca 10 cm.</p><p>Madrassen Scruffs Ecos fleece betræk og fiber fyld er produceret i 100% genbrug. Betrækket er lavet af meget blødt, varmt og komfortabel fleece stof. Denne stof type er vævet af garn, som er produceret af omarbejdet PET (polyethylene terephthalate). </p><ul><li><strong>Hundemadras produceret i 100% genbrug</strong></li><li><strong>Lækkert blødt fleece betræk</strong></li><li><strong>Godt isolerende og elastisk fiberfyld</strong></li><li><strong>Produceret med omtanke for naturen</strong></li><li><strong>Måler 100 x 70 x 15 cm. (L x B x H)</strong></li><li><strong>Kan vaskes ved 30 grader koldvask</strong></li></ul><p>Genbrugte plastikflasker giver PET polymer materiale til produktionen af stoffet, så belastningen på de naturlige ressourcer mindskes. Fremstillingsprocessen udleder mindre CO2 end ved produktionen af almindeligt stof<br /> <br /> Samme PET teknologi er brugt til at producere det 100% genbrugte fiberfyld, der har en fantastisk blød, elastisk effekt og isolerer utrolig godt. Fiberet er indlagt i kanaler i Eco sengemadrassen, som giver endnu bedre støtte til hunden. Den kan vaskes i maskine ved 30 grader (koldvask) eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskepulver eller rengøringsmiddel. En af vores bedste hundemadrasser, hvor du samtidig slår et slag for naturen. Målene er 100 x 70 x 15 cm.</p><p>Se hele udvalget af <a title="Flotte hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html">hundesenge</a>.</p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 299,-
Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Fragt: 39,- PostNord

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Miljøvenlig hundemadras fra Scruffs produceret på 100% recycling principper. Vi skal gøre opmærksom på, at madrassen kan falde noget sammen, da hundens vægt får fibrene til at presses sammen i forhold til original tykkelsen på ca 10 cm.

Madrassen Scruffs Ecos fleece betræk og fiber fyld er produceret i 100% genbrug. Betrækket er lavet af meget blødt, varmt og komfortabel fleece stof. Denne stof type er vævet af garn, som er produceret af omarbejdet PET (polyethylene terephthalate). 

  • Hundemadras produceret i 100% genbrug
  • Lækkert blødt fleece betræk
  • Godt isolerende og elastisk fiberfyld
  • Produceret med omtanke for naturen
  • Måler 100 x 70 x 15 cm. (L x B x H)
  • Kan vaskes ved 30 grader koldvask

Genbrugte plastikflasker giver PET polymer materiale til produktionen af stoffet, så belastningen på de naturlige ressourcer mindskes. Fremstillingsprocessen udleder mindre CO2 end ved produktionen af almindeligt stof

Samme PET teknologi er brugt til at producere det 100% genbrugte fiberfyld, der har en fantastisk blød, elastisk effekt og isolerer utrolig godt. Fiberet er indlagt i kanaler i Eco sengemadrassen, som giver endnu bedre støtte til hunden. Den kan vaskes i maskine ved 30 grader (koldvask) eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskepulver eller rengøringsmiddel. En af vores bedste hundemadrasser, hvor du samtidig slår et slag for naturen. Målene er 100 x 70 x 15 cm.

Se hele udvalget af hundesenge.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Mette
Anmeldelse:
Kan kun være enig, med de to første anmeldelser..
Den bliver hurtig flad..
Mener heller ikke, at den lever op til forventningen..
Men vores hund er meget glad for den..
Men vil dertil også sige, at jeg synes man får en super service, og en hurtig levering..
 Anmeldt af Anne Marie
Anmeldelse:
Meget glad for denne hundemadras. Har vasket den to gange med koldt vand, og den ser fin ud. Hunden er også rigtig glad for madrassen.
 Anmeldt af Susanne Nissen
Anmeldelse:
Umiddelbart virkede denne hundemadras som et fint og godt køb, og vores mellemstore hund tog den glad i brug med det samme. Men efter meget kort tids brug er madrassen blevet flad, og kan ikke rystes eller på anden vis påvirkes til at blive tyk og jævnt polstret igen. Godt nok er madrassen ikke så dyr, men ud fra omtalen lyder det som et godt produkt. Denne madras lever ikke op til forventningerne om en rigtig god hvileplads til vores hund.
Men hurtig levering og overskuelig hjemmeside - derfor en stjerne.
 Anmeldt af Mette Steensen
Anmeldelse:
Hej
Jeg blev rigtigt glad da sengen ankom men min hund var meget glad for den. Det varede dog ikke så længe da madrassen hurtigt blev flad og den svarer ikke til den tykkelse som fremgår på billedet. Jeg kan ikke ryste den så den kommer tilbage til udgangspunktet. Min hund vejer omkring de 40 kg. Den er desværre et fejlkøb.
Venlig hilsen Mette * for hurtig levering
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundemadras 100% genbrug 100 x 70 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundemadras 100% genbrug 100 x 70 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video