Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundeline stålwire til udendørs 8 meter

Varenummer: TX2292
TX2292 <h2>Holder hund sikker og beskyttet, mens den løber rundt i haven!</h2> <p>Denne hundelne fra Trixie er det ideelle tilbehør for at lade din hund motionere og løbe sikkert i ethvert udendørs rum, uanset om det er din have, gård eller endda ude omkring i jeres rejser sammen.</p> <p>Linen er stærkere end de fleste andre liner eller gård-kæder. Denne line vil beskytte din hund fra skader, da det har en stødabsorberende fjeder. Hundeline er afgørende for at sikre og kontrollere din hunds bevægelser, mens den stadig giver den en vis frihed til at bevæge sig.</p> <p>Hundeliner kan nemt fastgøres til noget sikkert, som f.eks. et træ eller en bygning. Hunden kan løbe omkring dette område og vil ikke være i stand til at rykke linen ud. Du vil altid vide, hvor din hund er, når du bruger denne hundeline.</p> <ul> <li>Lavet af stærke holdbare materialer</li> <li><img style="float: right;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Plasticbelægning er vejrbestandig og forebygger korrosion</li> <li>Stødabsorberende fjeder</li> <li>Let at bruge</li> <li>Nem at rengøre</li> <li>Giver din hund mulighed for at motionere uden opsyn</li> <li>Stiv og filtrer ikke</li> </ul> <p>Denne hundeline måler 8 meter, fås i rød og kan modstå en vægt på 50 kg.</p> <p><span style="text-decoration: underline;">VIGTIGT:</span> Brug af denne hundeline bør ikke erstatte din hunds regelmæssige gåture. Du bør aldrig efterlade din hund bundet til det, hvis du f.eks. har en overnatning væk fra hjemmet. Denne hundeline er ikke en erstatning for en hundeseng eller et hundehus.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 119,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Holder hund sikker og beskyttet, mens den løber rundt i haven!

Denne hundelne fra Trixie er det ideelle tilbehør for at lade din hund motionere og løbe sikkert i ethvert udendørs rum, uanset om det er din have, gård eller endda ude omkring i jeres rejser sammen.

Linen er stærkere end de fleste andre liner eller gård-kæder. Denne line vil beskytte din hund fra skader, da det har en stødabsorberende fjeder. Hundeline er afgørende for at sikre og kontrollere din hunds bevægelser, mens den stadig giver den en vis frihed til at bevæge sig.

Hundeliner kan nemt fastgøres til noget sikkert, som f.eks. et træ eller en bygning. Hunden kan løbe omkring dette område og vil ikke være i stand til at rykke linen ud. Du vil altid vide, hvor din hund er, når du bruger denne hundeline.

  • Lavet af stærke holdbare materialer
  • Plasticbelægning er vejrbestandig og forebygger korrosion
  • Stødabsorberende fjeder
  • Let at bruge
  • Nem at rengøre
  • Giver din hund mulighed for at motionere uden opsyn
  • Stiv og filtrer ikke

Denne hundeline måler 8 meter, fås i rød og kan modstå en vægt på 50 kg.

VIGTIGT: Brug af denne hundeline bør ikke erstatte din hunds regelmæssige gåture. Du bør aldrig efterlade din hund bundet til det, hvis du f.eks. har en overnatning væk fra hjemmet. Denne hundeline er ikke en erstatning for en hundeseng eller et hundehus.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Maria
Anmeldelse:
Supergod så hunden kan løbe frit i haven men ikke løbe væk! Nemt at justere længden.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundeline stålwire til udendørs 8 meter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundeline stålwire til udendørs 8 meter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: