Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Amigo hundeline i sort med bånd - 4 størrelser

Varenummer: FERPLAST AMIGO HUNDELINE
FERPLAST AMIGO HUNDELINE <h2>Patenteret Ferplast Amigo Hundeline - Behagelig, Holdbar, Flydende & Lydløs</h2> <p>Amigo er den nye udtrækkelige hundeline med bånd fra Ferplat og design i nyeste mode! Amigo vil kunne overholde alle dine ønsker og behov!<br />Ferplast Amigo bly er konstrueret i Italien, er nem at bruge, pålidelig og præcis, er udstyret med en enkelt kontrolknap med tre forskellige funktioner: fri glidning, midlertidigt stop og permanent blokering på ønsket længde. </p> <p>Den interne mekanisme er blevet udtænkt til at være langtidsholdbar, mens et specielt patent gør båndets gliden meget flydende og lydløst. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for at holde din firbenede ven under kontrol, og sikrer et sikkert greb, der er behageligt for din hånd på samme tid. Alle Amigo hundelinerne fremstilles med stor omhu ved hjælp af materialer af høj kvalitet. </p> <ul> <li>Automatisk hundeline udstyret med udskifteligt dæksel</li> <li>Forlænget bånd giver hunden mulighed for mere frihed</li> <li>Præcis ergonomisk knap med tre forskellige funktioner: lås, fri glidning, midlertidigt stop</li> <li>Patenteret design og funktionalite</li> <li>Lydløs glidning af båndet</li> </ul> <p><strong><br />Ferplast Amigo med bånd fås i 4 størrelser:</strong></p> <ul> <li>Mini: med båndlængde på 3 meter til hunde der vejer maksimalt 12 kg</li> <li>Small: med båndlængde på 5 meter til hunde, der vejer maksimalt 15 kg</li> <li>Medium: med båndlængde på 5 meter til hunde der vejer maksimalt 25 kg</li> <li>Large: med en båndlængde på 5 meter til hunde der vejer maksimalt 50 kg</li> </ul> Ferplast

På lager 

Regular Price: kr. 105 ,-

Tilbudspris: kr. 67 ,-

* Skal udfyldes

Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Patenteret Ferplast Amigo Hundeline - Behagelig, Holdbar, Flydende & Lydløs

Amigo er den nye udtrækkelige hundeline med bånd fra Ferplat og design i nyeste mode! Amigo vil kunne overholde alle dine ønsker og behov!
Ferplast Amigo bly er konstrueret i Italien, er nem at bruge, pålidelig og præcis, er udstyret med en enkelt kontrolknap med tre forskellige funktioner: fri glidning, midlertidigt stop og permanent blokering på ønsket længde. 

Den interne mekanisme er blevet udtænkt til at være langtidsholdbar, mens et specielt patent gør båndets gliden meget flydende og lydløst. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for at holde din firbenede ven under kontrol, og sikrer et sikkert greb, der er behageligt for din hånd på samme tid. Alle Amigo hundelinerne fremstilles med stor omhu ved hjælp af materialer af høj kvalitet. 

  • Automatisk hundeline udstyret med udskifteligt dæksel
  • Forlænget bånd giver hunden mulighed for mere frihed
  • Præcis ergonomisk knap med tre forskellige funktioner: lås, fri glidning, midlertidigt stop
  • Patenteret design og funktionalite
  • Lydløs glidning af båndet


Ferplast Amigo med bånd fås i 4 størrelser:

  • Mini: med båndlængde på 3 meter til hunde der vejer maksimalt 12 kg
  • Small: med båndlængde på 5 meter til hunde, der vejer maksimalt 15 kg
  • Medium: med båndlængde på 5 meter til hunde der vejer maksimalt 25 kg
  • Large: med en båndlængde på 5 meter til hunde der vejer maksimalt 50 kg

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Amigo hundeline i sort med bånd - 4 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Amigo hundeline i sort med bånd - 4 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: