Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Swing 9+11+15 hundelem til M & L hunde

Varenummer: Ferplast Swing 9-11-15
Ferplast Swing 9-11-15 <h2><strong>Ferplast Swing 9 + 11 + 15 hundelem - 4 Vejs Hundelem Fra Mindre Til Store Hunderacer - Beskytter Mod Træk - 3 størrelser<br /></strong></h2> <p>Hundelem 4-vejs fra Ferplast Swing serien med Windstopper system, der hjælper med at undgå træk. Hunden vil elske den ekstra frihed, og det samme vil du, når du ikke hele tiden skal lukke hunden ind og ud mange gange i døgnet.</p> <p><strong><img style="border: 0; float: right;" alt="Ferplast hundeudstyr" src="//www.petdreams.dk/maerker/ferplast-petdreams.jpg" />Det 4-vejs system kan indstilles til:</strong></p> <ul> <li>Den kan være åben</li> <li>Lukket</li> <li>Kun ud</li> <li>Kun ind</li> </ul> <p><strong>Kort produktinfo:</strong></p> <ul> <li><strong>Windstopper system mod træk</strong></li> <li><strong>Transperant flap</strong></li> <li><strong>Ind/ud indikator</strong></li> <li><strong>Nem at montere</strong></li> <li><strong>Kommer med tunnel (9,6 cm)</strong></li> <li><strong>Kan monteres i næsten alle døre<br /></strong></li> <li><strong>Leveres i hvid</strong></li> </ul> <p>Hundelemmen har en smart "sidste ind eller ud" indikator, så du altid kan se, om hunden er i bygningen eller ude. "Flaget" i bunden vil pege i den retning, hunden er gået efter lemmen lukkede.  Nem og hurtig installation og brugsanvisning og instruktioner inkluderet. Kan nemt sættes i alle døre (træ, metal, glas) samt i vægge, og er specielt designet til din firbenede ven. Dog er den ikke velegnet til ruder med dobbeltglas.</p> <p>Swing 9 passer til mindre hunde, Swing 11 passer til mellemstore hunde og Swing 15 passer til store hunde. </p> <p><strong>Fås i 3 størrelser:</strong></p> <ul> <li><strong>Small Swing 9</strong>: Udvendige mål: 31.2 x 26.2 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: 17<span style="font-family: arial; font-size: small;"> x 20 cm (Bredde x Højde). <br /></span></li> <li><span style="font-family: arial; font-size: small;"><strong>Medium</strong> <strong>Swing 11</strong>: Udvendige mål: 31 x 38,4 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: <span>21.8 x 25.5cm (Bredde x Højde). </span></span></li> <li><strong>Large Swing 15</strong>: Måler 42,2 x 48,2 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: <span style="font-family: arial; font-size: small;">29.7 x 34.5cm (Bredde x Højde).</span></li> </ul> <p>Se hele udvalget i <a title="Dørlemme og hundelemme" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundelemme.html" target="_self"><strong>hundelemme</strong></a>.</p> Ferplast

På lager 

kr. 287,-

* Skal udfyldes

Ferplast

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Ferplast Swing 9 + 11 + 15 hundelem - 4 Vejs Hundelem Fra Mindre Til Store Hunderacer - Beskytter Mod Træk - 3 størrelser

Hundelem 4-vejs fra Ferplast Swing serien med Windstopper system, der hjælper med at undgå træk. Hunden vil elske den ekstra frihed, og det samme vil du, når du ikke hele tiden skal lukke hunden ind og ud mange gange i døgnet.

Ferplast hundeudstyrDet 4-vejs system kan indstilles til:

 • Den kan være åben
 • Lukket
 • Kun ud
 • Kun ind

Kort produktinfo:

 • Windstopper system mod træk
 • Transperant flap
 • Ind/ud indikator
 • Nem at montere
 • Kommer med tunnel (9,6 cm)
 • Kan monteres i næsten alle døre
 • Leveres i hvid

Hundelemmen har en smart "sidste ind eller ud" indikator, så du altid kan se, om hunden er i bygningen eller ude. "Flaget" i bunden vil pege i den retning, hunden er gået efter lemmen lukkede.  Nem og hurtig installation og brugsanvisning og instruktioner inkluderet. Kan nemt sættes i alle døre (træ, metal, glas) samt i vægge, og er specielt designet til din firbenede ven. Dog er den ikke velegnet til ruder med dobbeltglas.

Swing 9 passer til mindre hunde, Swing 11 passer til mellemstore hunde og Swing 15 passer til store hunde. 

Fås i 3 størrelser:

 • Small Swing 9: Udvendige mål: 31.2 x 26.2 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: 17 x 20 cm (Bredde x Højde).
 • Medium Swing 11: Udvendige mål: 31 x 38,4 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: 21.8 x 25.5cm (Bredde x Højde). 
 • Large Swing 15: Måler 42,2 x 48,2 x 10.2 cm (Bredde x højde x dybde) - Mål i lemmen: 29.7 x 34.5cm (Bredde x Højde).

Se hele udvalget i hundelemme.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Ole
Anmeldelse:
Godt tilfreds. Nem at montere. Hund og katte lærte at bruge den efter ca en uge.
 Anmeldt af Charlotte Lund Jensen
Anmeldelse:
Har haft min Swing 11 i ca. 3 år, og har været tilfreds medens den virkede optimalt. Mener dog den kun kunne blive bedre af lidt produkt udvikling, så den ved ofte brug ikke larmer og bliver utæt, for det gør den med tiden! Hvis man som jeg, vælger at købe en lille hundelem til fede katte, kræver det tid og tilvænning! Mest fordi, de er bange for den, fordi den larmer og smækker hårde i, end en almindelig kattelem, og har de først fået halen i klemme en gang så.... skal de godt nok være sultne, før end de tør tage chancen igen;o) Dog kan dette også være en "lille" fordel, for hver kat har sin lyd, og fremmed besøg registreres promte! Ved ikke hvad man kan forvente af holdbarhed med 3 katte, der render ud og ind 1 million gange, men min skal i hvert fald skiftes nu, og har nu tænkt mig at købe samme model ;o)
 Anmeldt af Tom
Anmeldelse:
Det er nu nummer 2 hundelem af de største fra Ferplast jeg køber. Den første har med lodder og trisser holdt sammen i godt ca 4 år, nem absolut ikke uden hjælp og mangler. Vi har en labrador lignende tøndeformet voldsom vovhund, der absolut skal ud og ind af den klap ca 1000 gange om dagen. først fik han splintret den tynde ramme på indersiden af som skal holde træk ude. Så den er bare helt væk. Dernæst knækkede den ene tap af den klare svingklap som den drejer om, og der borede jeg så et hul, lavede gevinder og satte en 4 mm unbraco skrue i som tap. snart knækkede den anden side også. det samme blev lavet der. Her forleden i vintervejret blev så også det revet i stykker og magneterne var blevet lidt slappe til at holde den på plads efter hånden, så det blev tid til en afløser. Jeg køber den samme, da jeg ikke lige kan finde andre der ser ud til at holde så tæt som den. Jeg beholder så den gamle som reservedele og prøver måske at lave en klap af mere holdbart materiale til den dag den nye også bryder sammen. Generelt vil jeg sige den larmer meget når den lukker, men som ny er den rimelig lufttæt og spærrefunktionerne er gode når møghunden og hans beskidte poter skal holdes ude eller inde. 3 stjerner herfra
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Den vil vi ikke anbefale, den holdt 1 måned, så brækkede det ene hængsel på lemmen, som er alt for spinkelt plastik.
 Anmeldt af Randi
Anmeldelse:
Jeg var nød til at udskifte min gamle kattelem med en lidt større Hundelem og valgte Ferplast sving 4 vejs.
Det var en større omvæltning end jeg havde regnet med. Lemmen i sig selv er god nok bortset fra at når den lukker klappen i så larmer det lige lovlig meget.
Dyrene: 2 hunde og en kat var/er meget skeptiske over for det nye og vil ikke bruge det til andet end at kigge i gennem ruden og så vente på at jeg rejser mig og lukker døren op.
Der skulle gå en hel uge før katten fandt ud af at bruge lemmen om natten, det var den tvunget til for jeg stod ikke op.
Den ene hund er så småt ved at vænne sig til den med lidt hjælp fra mig.
Den anden hund, som godt nok kun er 10 mdr. er bange for den fordi den larmer nor klappen lukker i, den vil godt gå ud af den hvis jeg holder klappen, men det var jo ikke meningen. Håber den bliver mere modig med alderen.
 Anmeldt af Jane
Anmeldelse:
Kjempe fornøyd med min hundeluke Large Swing 15! Vi har hatt i 7 år nå, men måtte ha ny pga ungene i huset ødela den gamle.

Super takk til PetDreams som sendte kjapt :-) Handler mer en gjerne her igjen!

Hilsen Jane
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Swing 9+11+15 hundelem til M & L hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Swing 9+11+15 hundelem til M & L hunde

4 Vare(r)

per side
 • Fra Niels at 23/03/2014 00.18
  • Hej Petdreams

   Meget fint med udv. - og klap/lem mål !

   Et udskærings mål ?

    

   Niels :)

  • Hej Niels

    

   Tak for din mail. Målene der skal skæres ud er:

    

   Ferplast Swing 11: 252mm x h: 320mm.

    

   Ferplast Swing 15: 334mm x H: 410mm

    

   Hav en god dag :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra berit at 28/11/2014 11.28
  • hej der står ikke om der er chip med og hvor mange hilsen berit

  • Hej Berit

    

   Der følger 1 stk magnet med til lemmen. Det er dog ikke en chip, men som sagt en magnet på denne hundelem :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Peter at 20/11/2016 11.21
  • Kan man få en ny tætnings låge til indvendig. Da vores hund har rykket den i stykker??

  • Hej Peter

    

   Tak for din mail. Vi har udskiftningslemme til Ferplast Swing 5, 7 og 15 her, hvis det er en af de modeller du har:

    

   https://www.petdreams.dk/reserve-udskiftnings-lem-til-ferplast-swing-5-7-kattelem.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Søren at 06/09/2017 12.16
  • Søger en hundelem med chip, er dette noget i har, min hun er en FT. Cocker spanier, hvis ikke hvad har i ellers af hundelemme har svært ved at overskue hvilken en der passer i forhold til hunden, et skema ville være fint på siden..

  • Hej Søren

    

   En hundelem i medium i denne model er nok hvad jeg vil anbefale. Der findes simpelthen ikke chiplemme til større hunde, har kun en der passer Max op til 10-12 kg der hedder Sureflap XL. Vi har ledt på markedet, for at finde en til store hunde med chip, men har ikke kunnet finde noget som helst endnu, vil tro produktionsprisen på dem er for dyre endnu, når de skal være til større og store hunde. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: