Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundelåge / Gitterlåge fra Savic til huset 75 + 107 cm

Varenummer: Savic Låge
Savic Låge <h2><strong>Gitterlåge Til Hunde i Huset - Afgræns Hundens Opholdssteder <br /></strong></h2> <p><strong>Hundelåge / hundedør som er ideel til at begrænse din hunds adgang til bestemte rum i huset</strong> som for eksempel soveværelse, køkken, steder med trapper eller lignende. Lågen er produceret i meget stærke materialer fra Savic, som blandt andet er kendt for at producere stærke hundelåger og hundebure.</p> <p><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" alt="Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" width="110" height="68" />Lågen passer i åbninger med en bredde på 75-84 cm. Hvis lågen skal benyttes i åbninger større end 84 cm, skal der bruges forlængere fra Savic, der hver er 7 cm og maksimalt bruge 4 stk. Disse kan købes seperat.</p> <p>Hundelågen er nem at montere. Leveres i 2 størrelser:</p> <ul> <li><strong>Small</strong>: Passer til åbninger på 75-84 cm, og måler 75 cm i højden</li> <li><strong>Large</strong>: Passer til åbninger på 75-84 cm, og måler 107 cm i højden. Velegnet til store hunde.</li> </ul> <p>Se flere <a title="hundelåger, gitre og døre" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundelemme.html" target="_self"><strong>hundelåger og hundedøre</strong></a>.</p>

På lager 

kr. 684,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Gitterlåge Til Hunde i Huset - Afgræns Hundens Opholdssteder

Hundelåge / hundedør som er ideel til at begrænse din hunds adgang til bestemte rum i huset som for eksempel soveværelse, køkken, steder med trapper eller lignende. Lågen er produceret i meget stærke materialer fra Savic, som blandt andet er kendt for at producere stærke hundelåger og hundebure.

Savic hundeudstyr hos PetDreams.dkLågen passer i åbninger med en bredde på 75-84 cm. Hvis lågen skal benyttes i åbninger større end 84 cm, skal der bruges forlængere fra Savic, der hver er 7 cm og maksimalt bruge 4 stk. Disse kan købes seperat.

Hundelågen er nem at montere. Leveres i 2 størrelser:

 • Small: Passer til åbninger på 75-84 cm, og måler 75 cm i højden
 • Large: Passer til åbninger på 75-84 cm, og måler 107 cm i højden. Velegnet til store hunde.

Se flere hundelåger og hundedøre.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Anette Laursen
Anmeldelse:
Den lever fuldstændig op til vores forventninger, både anvendelse og kvalitetsmæssigt.Vi har en Golden retriever hvalp på 3 mdr. og den har allerede accepteret den. Det giver også os, som familie et pusterum. Pænt design. Vi er fuld tilfreds både med servicen og den hurtige forsendelse. Super!
 Anmeldt af Tenna
Anmeldelse:
Jeg har købt lågen i large. Den er meget god, hunden hopper da ikke over mere, men der er bare det problem, at nu kan jeg så ikke lukke døren. Håndtag og låge støder mod hinanden. Så hvis man vil have en låge til at sætte dørkammen, er det nok ikke lige den model man skal vælge.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundelåge / Gitterlåge fra Savic til huset 75 + 107 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundelåge / Gitterlåge fra Savic til huset 75 + 107 cm

2 Vare(r)

per side
 • Fra Paul at 06/03/2014 22.44
  • Hej.

   Hvilken bredde kan lågen blive?

   Kan den passe til åbning på 90 cm.?

   Mvh.

   Paul Svith

  • Hej Paul

    

   Lågen kan udvides til 84 cm. Så du skal have en forlænger til savic hundelåge på, så kan den passe til en åbning på 90 cm. :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra rosa at 17/12/2018 16.45
  • Hej ! Hvordan sætter man lågen op, skal der bores, hvilken slags værktøj skal man bruge? Venligst rosa

  • Hej Rosa

   Der skal ikke bores huller, eller bruges noget særligt værktøj. Der følger nogle gevindstænger med, som skal spændes ud imod dørkarmen. De kan i de fleste tilfælde spændes med fingrene. Det er den måde, den holder sig på plads.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video