Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundelåge 107 cm fra Savic med lille åbning til katte

Varenummer: EL H3214
EL H3214 <h2>Super Stærk Hundelåge / Hundedør Med Lille Låge i Bund Til Katte</h2> <p>Hundelåge med smart lille låge i bunden til katte, hvis du har begge typer kæledyr i huset. Lågen er lavet til voksne hunde, og er ideel til at afspærre adgangen for hunden eller katten til bestemte områder i huset. Men nu har du så muligheden for, at katten kan komme igennem, uden hunden følger med, måske til ærgelse for din hund!<img style="float: right;" title="Savic hundeudstyr" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" alt="Køb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" width="110" height="68" /><br /><br />Hundelågen kan justeres til at passe i åbninger mellem 75 og 84 cm. Er døråbningen bredere, kan der købes forlængere, som du kan finde længere nede på siden, dog kan der maksimalt benyttes 4 styk forlængere pr. låge.</p> <p>Hundelågens højde er 107 cm. Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge eller karme. Den lille åbning til katte er 28 cm høj og 17 cm bred.</p> <p>Her kan du se flere <a title="Hundelåger og hundedøre" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundelemme.html" target="_self"><strong>hundelåger</strong></a> og afspærringsgitter.</p> <p>Her finder du <a title="Extensions til savic hundelåger" href="//www.petdreams.dk/hundelaage-hundedor-hundelem-savic.html" target="_self"><strong>forlængere til Savic hundelåger</strong></a>.</p> Savic

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 955,-
Savic

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Super Stærk Hundelåge / Hundedør Med Lille Låge i Bund Til Katte

Hundelåge med smart lille låge i bunden til katte, hvis du har begge typer kæledyr i huset. Lågen er lavet til voksne hunde, og er ideel til at afspærre adgangen for hunden eller katten til bestemte områder i huset. Men nu har du så muligheden for, at katten kan komme igennem, uden hunden følger med, måske til ærgelse for din hund!Køb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk

Hundelågen kan justeres til at passe i åbninger mellem 75 og 84 cm. Er døråbningen bredere, kan der købes forlængere, som du kan finde længere nede på siden, dog kan der maksimalt benyttes 4 styk forlængere pr. låge.

Hundelågens højde er 107 cm. Det er ikke nødvendigt at bore huller i vægge eller karme. Den lille åbning til katte er 28 cm høj og 17 cm bred.

Her kan du se flere hundelåger og afspærringsgitter.

Her finder du forlængere til Savic hundelåger.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Melanie
Anmeldelse:
Min kæreste og jeg købte denne låge fordi vi gerne ville kunne have altandøren ind til soveværelset åben, men uden at vores kat smutter ud - den er høj nok til at hun ikke springer over den, så det er perfekt Samtidig er den smart fordi der er en lille ekstra katte-låge i lågen, så man evt. kan holde andre ude, mens katten stadig kan komme igennem.

Eneste minus vi oplevede var, at vi fik en forkert forlænger og derfor måtte vente et par dage ekstra med at kunne sætte lågen op. - til gengæld var de super søde da vi ringede med vores mangelvare og der gik kun 2 dage, så havde vi alt hvad vi skulle bruge.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundelåge 107 cm fra Savic med lille åbning til katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundelåge 107 cm fra Savic med lille åbning til katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: