Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundeklipper sæt fra MOSER 15W - 1230 Rex

Varenummer: GP 1230 0060-2
GP 1230 0060-2 <h2><strong>God Stabil Hundeklipper Fra Tyske Moser - 2 års garanti<br /></strong></h2> <p><strong>Hundeklipper</strong> fra Tyske Moser model Rex Type 1230 med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til en bred vifte af hunderacer<strong>.</strong> Dog anbefaler vi vores 45W trimmer til hunde, hvor skæret kan byttes til et kraftigere, hvis din hunds pels er meget kraftig med tykke hår og / eller meget filtret. </p> <p>Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. Klipper let og støjsvagt, og er derfor yderst velegnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er 46 mm. <strong>Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie. </strong>Kommer med 3 meter lang stikledning til 220V. </p> <p><strong>Der er 2 års garanti på denne MOSER pelstrimmer.<br /> </strong></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Plejeartikler til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/pelspleje-og-diverse-pleje.html">plejeartikler til hunde</a></strong>.</p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 639 ,-

Tilbudspris: kr. 569 ,-

Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

God Stabil Hundeklipper Fra Tyske Moser - 2 års garanti

Hundeklipper fra Tyske Moser model Rex Type 1230 med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til en bred vifte af hunderacer. Dog anbefaler vi vores 45W trimmer til hunde, hvor skæret kan byttes til et kraftigere, hvis din hunds pels er meget kraftig med tykke hår og / eller meget filtret. 

Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. Klipper let og støjsvagt, og er derfor yderst velegnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er 46 mm. Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie. Kommer med 3 meter lang stikledning til 220V. 

Der er 2 års garanti på denne MOSER pelstrimmer.

Se hele udvalget af plejeartikler til hunde.

 Klik her for vejledning til valg af trimmer.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Eva
Anmeldelse:
Jeg har en cocker spaniel hvalp på 8 mdr. af udstillingstypen. Moser rex 1230 skal jeg bruge til at klippe hals, inderlår og under forbenene med. Evt. filt disse steder skal klipperen helst kunne tage.
Det går fint med at klippe almindeligt, men filt har denne maskine lidt vanskeligt ved at få fat under. Det kræver lidt ekstra tålmodighed og håndelag; min hund har ikke så meget af det første og jeg har ikke så meget af det andet. Det går, men ville nok have valgt en Moser45 ved nærmere overvejelse.
Moser Rex 1230 vil jeg tro er super god til en Cocker Spaniel med mindre pels end min (meget kraftig pels) og måske bliver det også nemmere her når hvalpepelsen er helt væk. Venlig hilsen Eva Jensen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundeklipper sæt fra MOSER 15W - 1230 Rex ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundeklipper sæt fra MOSER 15W - 1230 Rex

1 Vare(r)

per side
 • Fra Louise Holm at 12/01/2019 21.28
  • Jeg har denne maskine. Men synes ikke den virker så godt med de medfølgende kamme i plastik. Kan der købes enten et nyt blad med højre mm eller kamme i stål??

  • Hej Louise

    

   Tak for din mail. Der findes kun den type skær til Moser 1230, der kan ikke sættes større på, men du kan få kamme i stål til den her, som typisk er mere effektive:

    

   https://www.petdreams.dk/moser-afstandskamme-saet-i-rustfrit-stal-til-1230-1400-1854.html

    

   God weekend. 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.735 ,-

Tilbudspris: kr. 1.199 ,-