Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundeklipper Kit MOSER 1230 Rex 15W

Varenummer: GP 1230 0060-4
GP 1230 0060-4 <h2><strong>Hundeklipper</strong> Fra Tyske Moser Model Rex Type 1230 - Solid Trimmer Med 2 års Garanti</h2> <p>Hundeklipper i god kvalitet med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til langt de fleste opgaver og typer af hundepelse. Skal du arbejde med kraftig og filtret pels, anbefaler vi en af vores klippere på 45 watt, hvor skæret kan skiftes til et kraftigere.</p> <p>Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. Klipper meget let og lydløst, og er derfor særdeles egnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er 46 mm. Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie, og kommer med 3 meter lang stikledning til 220V.<a title="Afstandskamme til Moser Rex 1230" href="//www.petdreams.dk/4-stk-ekstra-kamme-til-kattetrimmere-i-4-storrelser.html" target="_blank"><strong><br /></strong></a></p> <p>Der er 2 års garanti på denne MOSER.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundeklippere" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/hundeklippere-og-sakse.html"> <strong>klippemaskiner til hunde</strong></a>.</p> <p> <img style="float: left;" alt="" src="//petdreams.dk/hjemmeklippe-skole-hunde-katte/trimmer-skaer-guide.jpg" height="40" width="42" /><a title="Hundetrimmere vejledning" href="//www.petdreams.dk/trimmere-hunde-katte-guide" target="_blank">Klik her</a> for vejledning til valg af trimmer.</p> <p> </p> Moser

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 639 ,-

Tilbudspris: kr. 569 ,-

Moser

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeklipper Fra Tyske Moser Model Rex Type 1230 - Solid Trimmer Med 2 års Garanti

Hundeklipper i god kvalitet med chromplaterede STARBLADE blade, som sørger for meget høj præcision og lang levetid. Motoren er på 15 watt, og er derfor kraftig nok til langt de fleste opgaver og typer af hundepelse. Skal du arbejde med kraftig og filtret pels, anbefaler vi en af vores klippere på 45 watt, hvor skæret kan skiftes til et kraftigere.

Klippelængden kan justeres med multiklik for længder mellem 0.1-3 mm. Klipper meget let og lydløst, og er derfor særdeles egnet til hunde der er lidt nervøse. Bredden af bladet er 46 mm. Inkluderet i sættet er 2 ekstra kamme til klippelængder på 6 og 9 mm., samt børste til rensning af bladene og en lille beholder med olie, og kommer med 3 meter lang stikledning til 220V.

Der er 2 års garanti på denne MOSER.

Se hele udvalget af klippemaskiner til hunde.

 Klik her for vejledning til valg af trimmer.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (8)

 Anmeldt af Alex
Anmeldelse:
Det er min første Moser og den er bedre end min gamle hundeklipper, så jeg er godt tilfreds. Nu håber jeg bare at den holder i mange år.
 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Købt ny maskine, efter den gamle har holdt siden 1986. Perfekt!!!
 Anmeldt af Martin
Anmeldelse:
Jeg købte min, mens jeg var soldat for 20 år siden. Eneste grund til, at jeg var inde og kigge, er fordi det ene forlænger stykke er væk. Ellers virker den stadig godt!
 Anmeldt af Kari
Anmeldelse:
Veldig fin, jeg bruker den på min mann!! :))
 Anmeldt af Allan
Anmeldelse:
Super god.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
rigtig god maskine kan varmt anbefales har klippet luckys ( amerikansk cockerspaniel ) øre og hoved samt under maven
og det gik fint .
 Anmeldt af Bo
Anmeldelse:
Fremragende til at holde Oliver (puddel) i rimelig stand mellem besøg hos frisøren. Jeg har endnu ikke mod på at klippe ham helt "efter bogen", men det kommer! Jeg er ikke i tvivl om at maskinen kan - men den skal jo betjenes:-)
 Anmeldt af Helene
Anmeldelse:
Rigtig god og stærk maskine, som trimmede min cocker spaniel meget fint - både på ører og krop. Meget støjsvag. Meget overbevisende kvalitet til prisen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundeklipper Kit MOSER 1230 Rex 15W ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundeklipper Kit MOSER 1230 Rex 15W

9 Vare(r)

per side
 • Fra Marlene at 09/07/2013 20.31
  • Vil denne med afstandskamme kunne klippe min hvalp på 7 mdr. som desværre ikke har sin korte hvalpe pels mere. Han er en blanding ml. en shih tzu og Bischon Bologonese.

  • Hej Marlene

   Tak for din mail. Hårene er ikke så tykke, så det vil jeg mene du fint kan med denne, som også kan indstilles på skærlængden op til 3 mm, og så derudover afstandskammen.

   Hav en god aften :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Inge mossin at 01/09/2014 12.19
  • Hvordan vil denne maskine egne sig en westie. Pelsen bliver jævnlig. Klippet/studset.

  • Hej Inge

    

   Tak for din mail. Jeg vil anbefale en Moser max45 og et Oster skær 4 til en Westie. Jeg tror pelsen bliver for kraftig til en Moser 1230 Rex. Der følger et 3 mm skær med til Moser max45, som du kan bruge til poter, ansigt m.m, og bruge skær 4 til kroppen. Du finder det her:

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html#

    

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html#

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Inge Sørensen at 20/02/2015 08.54
  • Hjælp Hjælp. Min norske skovkat trænger voldsomt til at blive trimmet/klippet. Men her på Sydlolland er det ikke til at finde et sted hvor det kan blive gjort. Skal jeg mon køre helt til Skibby hvor min tidligere dyrlæge gjorde det? Jeg ved godt, at katte skal bedøves for at komme til den. Med venlig hilsen Inge Sørensen

  • Hej Inge

    

   Tak for din mail. Jeg kender desværre ikke så meget til, hvor der ligger hundesaloner i området. Du har ikke overvejet at trimme din Norske skovkat selv? :)

    

   God weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Charlotte at 05/05/2016 21.17
  • Hej, Ville denne egne sig til en bomuldshund, som ikke er langhåret, bliver pt klippet bamseklip hver 6 uge, men vil gerne kunne selv. PFT

  • Hej Charlotte

    

   Hvis du stiller den til at klippe så fint som muligt på den lille indstiller på siden af trimmeren, og hvis ellers pelsen er uden filter og knuder, tror jeg godt du kan. Der følger et par kamme med i pakken, er det ikke nok, har vi også dette sæt med kamme i rustfrit stål op til 25 mm f.eks.

    

   https://www.petdreams.dk/afstandskamme-rustfrit-staal.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kjeld at 24/01/2017 15.39
  • Hej! Har en ruhåret kastereret gravhund, som er blevet krølhåret efter operationen,med tildens Til filtring især på fødderne ,vil du anbefale Kit Moser 1230 15 w. ?.. V.h. Kjeld

  • Hej Kjeld

    

   Tak for din mail. I dette tilfælde med en ruhåret hund, vil jeg nok anbefale en Moser Max45 i stedet. Hvis pelsen er for grov til skæret på Moser 1230 maskinen, står i med en maskine i ikke rigtig kan bruge. Det kan godt være den fint kan klare det, men det afhænger af hvor tykke hårene er, og hvor grov pelsen er. I får mere fleksibilitet med en Moser Max45 i stedet, hvor I bare kan skifte skæret ud med et grovere, hvis det 3 mm skær der følger med, ikke skulle være groft nok, og så er oser Max45 maskinen 3 x stærkere i motoren end Moser 1230 Rex maskinen. 

    

   Vi har mange typer skær til Moser Max45 og sæt med afstandskamme som dette:

    

   https://www.petdreams.dk/wahl-afstandskamme-i-rustfrit-stal-til-moser-max45-oster-m-fl-8-stk.html

    

   Får du brug for mere rådgivning eller info, skriver du bare igen, eller ringer på 50262020. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Marianne at 05/04/2017 20.15
  • Kan den klippe en langhåret kat (Norsk fjelkat) som har fået hårbolde mellem forben?

  • Hej Marianne

    

   Tak for din mail. Hvis der er en smule pels tilbage under knuderne, burde den fint kunne klare det. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bettina at 18/06/2017 12.45
  • Vil denne egne sig til en Lhasa Apso og en Tibetansk terrier?

  • Hej Bettina

   Jeg vil anbefale en Moser max45 i stedet for, og et Oster skær 4 til en Tibetansk terrier. Jeg tror pelsen bliver for kraftig til en Moser 1230 Rex. Der følger et 3 mm skær med til Moser max45, som du kan bruge til poter, ansigt m.m, og bruge skær 4 til kroppen. Du finder det her:

   https://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.htmlhttps://www.petdreams.dk/oster-skaer-4-9-5-mm-til-moser-oster-andis.html

   Der er også mange flere muligheder med Moser max 45: https://www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/klippeskaer-og-afstandskamme.html?fits_trimmers=560MvhSøren, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra indira at 09/10/2017 12.56
  • hej kan denne klippe min 8 måneder malteser hvalp? eller er der en anden slags du ville anbefalede

  • Hej Indira

    

   Tak for din mail. Skæret der sidder på kan justeres, så det passer fra lidt grovere pels til fin pels med tynde hår, som du sikkert har på din Malteser, så hvis ikke du har filter og knuder i pelsen, bør den fint kunne klare arbejdet. Det afhænger af dit budget. Vi kan sagtens finde en bedre, der på sigt giver flere muligheder, men denne er god nok til at kunne trimme det du har behov for, og er under alle ommstændigheder en god trimmer at starte med :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 11/09/2019 16.51

Video

Relaterede varer:

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

Moser Max50 Pro hundetrimmer til alle hunderacer & katte

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.735 ,-

Tilbudspris: kr. 1.199 ,-

Trådløs hundetrimmer Moser Arco 1854

Trådløs hundetrimmer Moser Arco 1854

2 anmeldelse(r)
kr. 1.397,-