Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Forskellige stilarter indenfor hundeklipning

- Sådan kan din hund se ud!

 

Hvordan du klipper din hunds pels er ikke begrænset til dens race. Du kan tilpasse dens udseende, afhængigt af dine personlige præferencer og behov.

 

Bad Og Vedligeholdelsesklip

En kort- eller langpelset hunderace kan modtage denne klipning uden videre. Giv hunden et bad, tør den og trim hans poter, bughår og evt. ører.

 

→ Til Korte Pelse

Denne form for pelspleje kan bruges på korthårede hunderacer som Labrador, korthåret Schæfer, Rottweiler og Grand Danois. Det omfatter fjernelse af de døde hår med børster og strigler.

Vedligeholdelsesklip - hundeBagefter får hunden et bad med shampoo og balsam, tørres og er herefter efterladt med en frisk og skinnende pels.

 

→Til Langhårede pelse

Langhårede hunderacer med en dobbelt pels ligesom Golden Retriever, langhåret Schæfer, Collie og Newfoundlander har tendens til at fælde en masse, og fjernelse af underuld er nødvendigt. Når det er gjort, får hunden et bad, tørres og trimmes langs benene, bugen og halen.

Nogle hundeejere foretrækker faktisk, hvis deres langhårede hunde får en trimning, der efterlader dem med en kort pels i foråret eller på regelmæssig basis. Denne drastiske trimning, selvom praktisk, kan påvirke hvordan hunden styrer sin kropstemperatur.

 

bamseklipBamseklip

Denne type klipning efterlader en lang og blød pels på din hund. Den efterladte længde er normalt 1.3 cm eller længere.

Denne længde kan justeres afhængigt af dine præferencer.

 

 

 

 

 

 

Kennelklip / Hvalpeklip

hvalpeklipNår du sigter efter denne klippestil, vil hele din hunds krop stå tilbage med den samme længde pels over det hele, med undtagelse af hans hoved, ansigt og hale. Den gennemsnitlige længde på pelsen er sædvanligvis i området fra 0.2 - 1.3cm.

Når din hund får en kennelklipning, som også kaldes et hvalpeklip, betyder det, at hans pels er klippet til at være kortere end racens standard. De fleste kenneler giver denne klipning til deres hvalpe, fordi en sådan pels er mere håndterbar.

Hvis din hund ikke kan lide at blive rørt og renset, så er hvalpeklip det rigtige for ham. Det kræver lav vedligeholdelse i modsætning til andre hundeklipningsstilarter. Selvom det kaldes en hvalpeklipning, kan hunde af alle aldre fortsætte med at få denne klipning for at holde hunden mindre stresset.

 

 

PuddelklipPuddelklip

Denne klipning opnås ved at trimme ryggen, benene og maven til en længde på 0.6 -1 cm.

Sakse anvendes til at klippe rundt om hovedet, halen og benene for at efterlade en pæn og blød pels.

 

→ Her kan du finde hundetrimmere, trimningstabellerhårtørrere og sakse!

→ Læs også guide til hundeshampoo