Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundehalsbånd fra Scruffs® til små hunde 24-32 cm.

Varenummer: uuu 10
uuu 10 <p>Lækkert <strong>hundehalsbånd</strong> fra Scruffs® lavet i PU Faux læder og suede med søde poter i chrome, som sætter prikken over i'et og dekorative design trykt i halsbåndet. På undersiden sidder et ruskinds lignende materiale, der gør halsbåndet mere behageligt at have på for hunden.<br /><br /><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" alt="Scruffs" width="197" height="53" />Halsbåndet er mørk brunt, 36 cm. langt og 2 cm. bredt, og passer til små hunde. Kan spændes på hunde med en halsomkreds fra 24-32 cm.<br /><br />Mangler du en snor til hunden, der oven i købet passer til, kan du se på <strong><span style="color: #3300ff;"><a href="//www.petdreams.dk/hundesnor-fra-scruffsr-med-dekorativt-tryk.html"><strong><span style="color: #3300ff;">Scruffs hundesnoren</span></strong></a></span></strong>.<br />Scruffs® er et engelsk firma, der producerer meget populære <strong>halsbånd </strong>og andre typer tilbehør til hunde i topmoderne design og høj kvalitet.<br /><br />Se flere <a title="Halsbånd til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html">halsbånd til hunde</a>.</p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 119,-
Scruffs

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lækkert hundehalsbånd fra Scruffs® lavet i PU Faux læder og suede med søde poter i chrome, som sætter prikken over i'et og dekorative design trykt i halsbåndet. På undersiden sidder et ruskinds lignende materiale, der gør halsbåndet mere behageligt at have på for hunden.

ScruffsHalsbåndet er mørk brunt, 36 cm. langt og 2 cm. bredt, og passer til små hunde. Kan spændes på hunde med en halsomkreds fra 24-32 cm.

Mangler du en snor til hunden, der oven i købet passer til, kan du se på Scruffs hundesnoren.
Scruffs® er et engelsk firma, der producerer meget populære halsbånd og andre typer tilbehør til hunde i topmoderne design og høj kvalitet.

Se flere halsbånd til hunde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundehalsbånd fra Scruffs® til små hunde 24-32 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundehalsbånd fra Scruffs® til små hunde 24-32 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video