Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundegodbidder med laks

Varenummer: uuu 62
uuu 62 <h2>En Sund Og Velsmagende Snack Fra Hunter Som Din Hund Vil Elske!</h2><p>Godbidderne er lavet af tørrede laksestykker og hvilling. De er derfor rige på de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som styrker din hunds kredsløb og helbred. Godbidderne indeholder desuden masser af vitaminer, proteiner og mineraler, som både giver hunden værdi og holder dens pels blank.</p><ul><li><strong>Sund og velsmagende snack </strong></li><li><strong>Rig på omega 3 og 6 fedtsyrer </strong></li><li><strong>Rig på vigtige proteiner, vitaminer og mineraler </strong></li><li><strong>Lavet på laks og hvilling </strong></li><li><strong>Posen indeholder 100 gram </strong></li><li><strong>Giver hunden energi </strong></li><li><strong>Holder pelsen blank</strong></li></ul><p>Hunter Fish Snack Salmon Treats er en sund og velsmagende godbid til hunde i alle størrelser. De er også velegnede ved hundetræning<a href="//www.petdreams.dk/snack-kaktus-til-hundegodbidder.html"><strong> </strong></a>.</p><h3>Hvorfor Omega 3 og 6 er vigtigt for hunde:</h3><p>Omega 3 og 6 spiller en vigtig rolle i en hunds sundhed og ernæring. Disse essentielle mættede olier er nødvendige i din hunds almindelige kost. Velafbalancerede blandinger af disse olier understøtter sund hud og pels. Omega 3 understøtter øjensundhed. Utilstrækkelig levering af Omega 3 og 6 vil give din hund en kedelig tør pels, hårtab, fedtet hud og gør ham modtagelig for betændelse i huden.</p><p>Dyrlæger anbefaler Omega 3 og 6 som kritiske næringsstoffer til healing og vedligeholdelse, og skal fodres til din hund så regelmæssigt som andre mineraler og vitaminer. Fødevarer af høj kvalitet er normalt fremstillet med disse inkluderet, men hvis du er usikker, kan du give hunden kosttilskud, der har Omega 3 og 6.</p><p> </p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

Regular Price: kr. 35 ,-

Tilbudspris: kr. 29,05

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

En Sund Og Velsmagende Snack Fra Hunter Som Din Hund Vil Elske!

Godbidderne er lavet af tørrede laksestykker og hvilling. De er derfor rige på de vigtige omega 3 og 6 fedtsyrer, som styrker din hunds kredsløb og helbred. Godbidderne indeholder desuden masser af vitaminer, proteiner og mineraler, som både giver hunden værdi og holder dens pels blank.

  • Sund og velsmagende snack
  • Rig på omega 3 og 6 fedtsyrer
  • Rig på vigtige proteiner, vitaminer og mineraler
  • Lavet på laks og hvilling
  • Posen indeholder 100 gram
  • Giver hunden energi
  • Holder pelsen blank

Hunter Fish Snack Salmon Treats er en sund og velsmagende godbid til hunde i alle størrelser. De er også velegnede ved hundetræning .

Hvorfor Omega 3 og 6 er vigtigt for hunde:

Omega 3 og 6 spiller en vigtig rolle i en hunds sundhed og ernæring. Disse essentielle mættede olier er nødvendige i din hunds almindelige kost. Velafbalancerede blandinger af disse olier understøtter sund hud og pels. Omega 3 understøtter øjensundhed. Utilstrækkelig levering af Omega 3 og 6 vil give din hund en kedelig tør pels, hårtab, fedtet hud og gør ham modtagelig for betændelse i huden.

Dyrlæger anbefaler Omega 3 og 6 som kritiske næringsstoffer til healing og vedligeholdelse, og skal fodres til din hund så regelmæssigt som andre mineraler og vitaminer. Fødevarer af høj kvalitet er normalt fremstillet med disse inkluderet, men hvis du er usikker, kan du give hunden kosttilskud, der har Omega 3 og 6.

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundegodbidder med laks ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundegodbidder med laks

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video