Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundegitter grill til bilen

Varenummer: TX1325-2
TX1325-2 <p><strong>Hundegitter</strong> grill til seperation mellem hund og kabine i bilen bag bagsædet i modstandsdygtigt design. Denne model er med tæt grill, der gør, at meget små hunde heller ikke kan komme ind til kabinen. Er yderst velegnet til små mini vans og station cars.</p> <p><img style="border: 0; float: right;" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Gitteret kan justeres i bredden med teleskop princippet fra 125 -140 cm., og højden 63 -135 cm, så kan passe ind i de fleste biler. Det har dermed også en lidt større spændevidde end vore andre <strong>hundegitre</strong>.</p> <p><strong>Et hundegitter</strong> er meget praktisk, som samtidig også er en god sikkerhedsforanstaltning til ture med din hund, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="rejseudstyr til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/rejseudstyr-og-diverse.html"> <strong>rejseudstyr til hunde</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 437,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundegitter grill til seperation mellem hund og kabine i bilen bag bagsædet i modstandsdygtigt design. Denne model er med tæt grill, der gør, at meget små hunde heller ikke kan komme ind til kabinen. Er yderst velegnet til små mini vans og station cars.

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørGitteret kan justeres i bredden med teleskop princippet fra 125 -140 cm., og højden 63 -135 cm, så kan passe ind i de fleste biler. Det har dermed også en lidt større spændevidde end vore andre hundegitre.

Et hundegitter er meget praktisk, som samtidig også er en god sikkerhedsforanstaltning til ture med din hund, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere.

Se hele udvalget af rejseudstyr til hunde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundegitter grill til bilen ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundegitter grill til bilen

1 Vare(r)

per side
 • Fra Karsten at 05/05/2013 11.49
  • vil denne model passe i en Audi A3 når bagsædderne er lagt ned

  • Hej Karsten

   Tak for din mail. Det passer i stort set alle personbiler, og kan justeres derefter, så det vil jeg mene det sagtens kan, ja.

   Hav en god aften :)

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video