Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PetDreams løbegård til små hunde og hvalpe med 8 led - SORT

Varenummer: NAV NDH20391
NAV NDH20391 <h2><strong>PetDreams Løbegård Til Små Hunde & Hvalpe - 6m i Omkreds - Ca. 220 cm. i diameter</strong></h2> <p>Modulopbygget løbegård perfekt til små hunde og hvalpe i sort. Du kan nu lufte og motionere din lille hund eller hvalp uden frygt for, at den render væk. Løbegården er så høj, at hvalpe og små hunde ikke kan hoppe ud af gården, da hegnet både er glat og svær at få fodfæste i. Du kan helt forebygge, at din hund springer ud af indhegningen. Løbegården leveres nemlig med et solidt net, som du kan spænde henover. Dermed sagt, kan du lade din hund være udenfor uden opsyn, og stadig have kontrol over, hvor den opholder sig.</p> <ul> <li><strong>Modulopbygget løbegård til små hunde og hvalpe<br /></strong></li> <li><strong>Eget PetDreams brand i høj kvalitet</strong></li> <li><strong><strong>Pulverlakeret stål 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed end traditionel lakering.</strong> </strong></li> <li><strong>Hundegården består af 8 led (moduler)</strong></li> <li><strong>Højde pr. modul: 80 cm</strong></li> <li><strong>Bredde pr. modul: 75 cm</strong></li> <li><strong>Samlet omkreds: ca. 6 meter</strong></li> <li><strong>Produceret i højt kvalitet </strong></li> <li><strong>Markedets bedste pris </strong></li> <li><strong>Flugtsikker løbegård – leveres med overdækkende net</strong></li> <li><strong>Brugervenligt – let at samle sammen og folde ud </strong></li> <li><strong>Transportabelt – kan nemt tages med i sommerhuset </strong></li> <li><strong>Vejer 11 kg</strong></li> <li><strong>Se også video ikon hvordan løbegården samles</strong></li> </ul> <p><strong>Funktioner:</strong></p> <p>Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre. Omvendt kan du sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større gård til din hund, hvilket vil give din lille hund eller hvalp mere plads at boltre sig på. Leddene kan også anvendes som et hegn.</p> <p>Et godt råd: Undgå om muligt at placere gården til din hund ud mod et befærdet område, da det vil øge risikoen for, at den vil komme til at gø.</p> <p>Ideel til feriebrug. Skal I i sommerhus, så medbring denne transportable hundegård.</p> <p>Vær opmærksom på, at denne løbegård ikke egner sig til større hunderacer. Se under kategorien "løbegårde" under "hundeudstyr" for hundegårde til store hunderacer. </p> <p><strong>Forskellen mellem denne og vores løbegård fra Trixie, er dels leverandøren, men også en smule i størrelsen på løbegården. Denne leveres desuden i SORT.<br /></strong></p> <p>Se hele vores udvalg i <strong><a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/lobegarde.html">hundegårde</a>.</strong></p> PetDreams

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 619,-
PetDreams

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

PetDreams Løbegård Til Små Hunde & Hvalpe - 6m i Omkreds - Ca. 220 cm. i diameter

Modulopbygget løbegård perfekt til små hunde og hvalpe i sort. Du kan nu lufte og motionere din lille hund eller hvalp uden frygt for, at den render væk. Løbegården er så høj, at hvalpe og små hunde ikke kan hoppe ud af gården, da hegnet både er glat og svær at få fodfæste i. Du kan helt forebygge, at din hund springer ud af indhegningen. Løbegården leveres nemlig med et solidt net, som du kan spænde henover. Dermed sagt, kan du lade din hund være udenfor uden opsyn, og stadig have kontrol over, hvor den opholder sig.

 • Modulopbygget løbegård til små hunde og hvalpe
 • Eget PetDreams brand i høj kvalitet
 • Pulverlakeret stål 100% giftfrit, som giver en længere holdbarhed end traditionel lakering.
 • Hundegården består af 8 led (moduler)
 • Højde pr. modul: 80 cm
 • Bredde pr. modul: 75 cm
 • Samlet omkreds: ca. 6 meter
 • Produceret i højt kvalitet 
 • Markedets bedste pris 
 • Flugtsikker løbegård – leveres med overdækkende net
 • Brugervenligt – let at samle sammen og folde ud 
 • Transportabelt – kan nemt tages med i sommerhuset
 • Vejer 11 kg
 • Se også video ikon hvordan løbegården samles

Funktioner:

Leddene kan skilles ad, og løbegården laves mindre. Omvendt kan du sætte 2 sæt sammen, og lave en endnu større gård til din hund, hvilket vil give din lille hund eller hvalp mere plads at boltre sig på. Leddene kan også anvendes som et hegn.

Et godt råd: Undgå om muligt at placere gården til din hund ud mod et befærdet område, da det vil øge risikoen for, at den vil komme til at gø.

Ideel til feriebrug. Skal I i sommerhus, så medbring denne transportable hundegård.

Vær opmærksom på, at denne løbegård ikke egner sig til større hunderacer. Se under kategorien "løbegårde" under "hundeudstyr" for hundegårde til store hunderacer. 

Forskellen mellem denne og vores løbegård fra Trixie, er dels leverandøren, men også en smule i størrelsen på løbegården. Denne leveres desuden i SORT.

Se hele vores udvalg i hundegårde.

Anmeldelser

Anmeldelser (12)

 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Super tilfreds. Fin løbegård, som jeg skal bruge til indhegning med 2 sæt sat sammen. Skrev og spurgte om det kunne lade sig gøre og fik hurtigt svar tilbage. Kun tilfredshed herfra.
 Anmeldt af Kim
Anmeldelse:
Super nemt at sætte op, tak for den hurtige levering.
 Anmeldt af Peder
Anmeldelse:
Super let at samle og fylder ikke ret meget ved opbevaring, min hund har allerede sagt god for det ved at sove en nat i indhegningen helt frivilligt. Super, kan kun anbefale.
 Anmeldt af Gerda
Anmeldelse:
perfekt varer og levering, Bestilte søndag aften leveret tirsdag formiddag, SÅDAN!
 Anmeldt af Bodil
Anmeldelse:
Jeg har efterhånden købt op til flere af disse løbegårde, de har ganske enkelt været uundværlige for mig. Jeg bruger dem bl.a. i sommerhuset, og når jeg er på besøg hos venner og familie (hvor deres haver ikke er lukket af), så tager jeg som regel to - tre stykker med i bilen. På den måde får min lille hund mulighed for at kunne være ude uden jeg skal bekymre mig om, hvor hun nu er henne. Jeg sætter ofte løbegårdens ender op ad en husmur, for på den måde kan man få løbegården endnu større.
Jeg har altid været utrolig glad for at handle med PetDreams, der er en rigtig fin service, de er meget venlige og i øvrigt modtager men hurtigt til de bestilte varer.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos PetDreams.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Perfekt og hurtig levering. Pænt og nemt at have med at gøre. Faktisk lidt større end jeg havde troet. Jeg købte 2, så min papillon kan få lidt mere plads at være i til sommer i sommerhuset.
 Anmeldt af Camilla Herholdt
Anmeldelse:
Rigtig god løbegård/hvalpegård. Skal være opmærksom på, at den skal stabiliseres/spændes fast, hvis den står frit på fx fliser, ellers vælter relativt let og hvalp kan komme i klemme. Hurtig og fejlfri levering!
 Anmeldt af Gerda Huusmann
Anmeldelse:
Hundegården er let at samle og fungere fint. Dog er nettet til at spænde over ikke meget bevendt. Det er svært at få til at sidde ordenligt. Glæder os til at have den med på camping så hundene ikke skal stå bundet med det resultat at de snor sig om stole og bordben.
 Anmeldt af John
Hurtig levering, let at sætte op, svarede til forventninger. Kommer sikkert igen for at handle.
 Anmeldt af Marianne Enevoldsen
Er meget positivt overrasket - det er meget nemt at have med at gøre, og er faktisk større end jeg umiddelbart havde forventet.
Vi har et par killinger i det - det kan det også bruges til :o) Og det virker perfekt. De har masser af plads og er i sikkerhed for husets andre hunde og katte, indtil de er klar til at mødes rigtigt.

Kan klart anbefales.
 Anmeldt af jytte
pæn i sort , lidt svær at trykke sammen , men ellers ok . glæder mig til at prøve den på græs med "pløkker".
 Anmeldt af jytte
rigtig god kvalitet ...næsten pænere i sort ...perfekt pakket ind og leveringen super hurtig,,,,tak...tak...tak,,,
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PetDreams løbegård til små hunde og hvalpe med 8 led - SORT ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PetDreams løbegård til små hunde og hvalpe med 8 led - SORT

6 Vare(r)

per side
 • Fra Allan Knudsen at 22/08/2014 19.35
  • Hej Kan man bruge det til en kanin?

  • Hej Allan

    

   Ja, løbegården kan sagtens bruges til kaniner :)

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

   Alt til kaniner

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Inge at 30/12/2014 07.22
  • Kan løbegården udvides med flere sektioner?

  • Hej Inge

    

   Tak for din mail. Vi har ikke leddene til løbegården stykvis, men den kan sagtens udvides med en ekstra løbegård, så man sætter 2 sammen.

    

   Godt nytår

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Søren Overgaard at 03/04/2015 17.21
  • Hej Er der pløkker med til denne model.

  • Hej Søren

    

   Ja, der er pløkker til denne løbegård også :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Paolo at 06/09/2015 15.52
  • Hej, Kan den også samles indendørs? Mvh. Paolo

  • Hej Paolo

    

   Tak for din mail. Det kan den i teorien godt, men hvert led samles med et spyd, som man lige stikker i jorden, når den står udenfor, hvor de holder løbegården på plads. Dette kan man selvfølgelig ikke gøre indendøre, men har du et gulv med gulvtæppe, fungerer det fint. Kan også bruges på klinker eller trægulv, man skal bare være opmærksom på løbegården ikke står fast.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anne at 29/05/2018 14.06
  • Jeg har brug for et hegn, ikke en gård. Kan jeg bruge denne løbegård som et langt hegn (skal sætte 2 sammen, da jeg har brug for 12 m hegn foran min terrasse). Eller har i en anden løsnig? Vh. Anne

  • Hej Anne

   Den løbegård du kigger på, kan sagtens bruges som et hegn. De enkelte led er bare forbundet med en metalstang, så man kan bare stille dem op på en lang række, som i teorien kan fortsætte i det uendelige.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anne at 02/06/2018 13.34
  • Jeg har lige købt Petdreams løbegård til små hunde Varenummer: NAV NDH20391. Jeg kunne godt bruge 2 fag mere. Kan jeg købe fagene enkeltvis???

  • Hej Anne

   Nej, desværre :-(

   MVH,

   Paula

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: