Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Hundebur til bil Savic Dog Residence 76 og 92 cm

Varenummer: Savic Dog residence mobile bure
Savic Dog residence mobile bure <h2>Hundebure Til Station Cars og Biler Med Skrå Bagende Eller Begrænset Plads - Perfekt Til Ferie, Jagt m.m.</h2> <p>Hundebur fra Savic Mobile som er specielt velegnet til din bil med sin skrå bagende, der gør, at der bliver plads til buret i langt flere typer biler, da bagklappen sjældent kommer i vejen.</p> <ul> <li><strong>Velegnet til rejser og ture<br /></strong></li> <li><strong>Stærkt galvaniseret stål / metal i Savics velkendte høje kvalitet<img style="float: right;" alt="Savic Mobile hundebur til bilen - se flere hundeudstyr" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" height="68" width="110" /></strong></li> <li><strong>1 låge for og en låge i bag med dobbelt lås</strong></li> <li><strong>Godt bur til træning og jagt</strong></li> <li><strong>Inkluderer bærehåndtag</strong></li> <li><strong>Hurtigt at slå op eller helt sammen uden værktøj</strong></li> <li><strong>Bakke i bunden der nemt kan tages ud og rengøres</strong></li> <li><strong>Madrassen på billedet i buret følger ikke med, skal bestilles separat</strong></li> </ul> <p><strong>Hundeburets mål og velegnede racer til størrelsen:</strong></p> <ul> <li><strong>Small:</strong> 76 x 53 x 61 cm (L x B x H) Buret måler 58 cm i længden i toppen, inden den ene ende begynder at skråne mod bunden. Passer blandt andet til disse racer: King Charles Spaniel, Westie, Scottie, Beagle, Cocker, Springer, Bulldog. <strong>Burets vægt er 8.40 kg.</strong></li> <li><strong>Large:</strong> 91 x 61 x 71 cm (L x B x H) Buret måler 71 cm i længden i toppen, inden den ene ende begynder at skråne. Passer blandt andet til disse racer: Border Collie, Dalmatiner, Airedale, Springer, Bulldog, Pointer, Bull terrier, Labrador, Boxer, Setter, Weimeraner, Retriever, Doberman, Rottweiler. <strong>Burets vægt er 12.60 kg.</strong></li> </ul> <p>Her kan du se madrasser der passer til <a title="Madrasser til Savic hundebure" href="//www.petdreams.dk/madras-til-hundebur-savic-dog-residence.html" target="_self"><strong>Savic Dog Residence Mobile hundeburene</strong></a>.</p> <p>Husk! Hvis hunden ikke er vant til at opholde sig i hundebur, er det en god ide at bruge et par af rådene fra denne <a title="Burtræning af hvalpe og hunde" href="//www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde" target="_blank"><strong>guide til burtræning</strong></a>.</p> <p>Se flere <a title="Hundebure til biler og hjemmet" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/bure.html" target="_self"><strong>hundebure til bil og hjem</strong></a>.</p> Savic

På lager 

kr. 499,-

* Skal udfyldes

Savic

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundebure Til Station Cars og Biler Med Skrå Bagende Eller Begrænset Plads - Perfekt Til Ferie, Jagt m.m.

Hundebur fra Savic Mobile som er specielt velegnet til din bil med sin skrå bagende, der gør, at der bliver plads til buret i langt flere typer biler, da bagklappen sjældent kommer i vejen.

 • Velegnet til rejser og ture
 • Stærkt galvaniseret stål / metal i Savics velkendte høje kvalitetSavic Mobile hundebur til bilen - se flere hundeudstyr
 • 1 låge for og en låge i bag med dobbelt lås
 • Godt bur til træning og jagt
 • Inkluderer bærehåndtag
 • Hurtigt at slå op eller helt sammen uden værktøj
 • Bakke i bunden der nemt kan tages ud og rengøres
 • Madrassen på billedet i buret følger ikke med, skal bestilles separat

Hundeburets mål og velegnede racer til størrelsen:

 • Small: 76 x 53 x 61 cm (L x B x H) Buret måler 58 cm i længden i toppen, inden den ene ende begynder at skråne mod bunden. Passer blandt andet til disse racer: King Charles Spaniel, Westie, Scottie, Beagle, Cocker, Springer, Bulldog. Burets vægt er 8.40 kg.
 • Large: 91 x 61 x 71 cm (L x B x H) Buret måler 71 cm i længden i toppen, inden den ene ende begynder at skråne. Passer blandt andet til disse racer: Border Collie, Dalmatiner, Airedale, Springer, Bulldog, Pointer, Bull terrier, Labrador, Boxer, Setter, Weimeraner, Retriever, Doberman, Rottweiler. Burets vægt er 12.60 kg.

Her kan du se madrasser der passer til Savic Dog Residence Mobile hundeburene.

Husk! Hvis hunden ikke er vant til at opholde sig i hundebur, er det en god ide at bruge et par af rådene fra denne guide til burtræning.

Se flere hundebure til bil og hjem.

Anmeldelser

Anmeldelser (9)

 Anmeldt af Morten
Anmeldelse:
Hurtig levering og god vare. Jeg vil give Henrik fra Rørvig ret i at det rasler, men det kan man kun forvente at bur lavet i trådnet. Raslen kan dog let elimineres med et par strips de rigtige steder så det stadig kan klappes sammen.
Buret passer fint i VW touran med den skrå kant op mod bagsæderne.
 Anmeldt af karin
Anmeldelse:
Buret blev hurtigt leveret og meget enkelt at samle og lukke sammen igen.
 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Har købt hundebur, med en lidt ringe kvalitet, men det kan da bruges hvis man kan holde ud at høre på en konstant "raslen" fra hele buret.
Det var nok ikke det vi havde forventet da vi købte det.
Skal bruges til en Cocker, håber hun kan holde larmen ud.

Svar:

Tak for feedback. Hvis der er resonans i bilen, vil det rasle fra hvilket som helst stålbur. De er alle sat sammen med en slags runde nitter, og der skal være tolerance i ringen, for at burene kan lægges sammen, så det er uundgåeligt, hvis der er meget resonans i jeres bil. Vi tager det gerne retur, hvis det ikke har været i brug, så har vi andre typer som kanvasbure, store transporttasker, aluminiumsbure, plastikbure mm der ikke er sammensat på samme måde. Det er typen af bur som åbenbart ikke er god i jeres bil, ikke kvaliteten der er dårlig. Du er velkommen til at kontakte os for hjælp på [email protected] eller telefon 50262020.

Mvh

Kristian, PetDreams.dk
 Anmeldt af Alice
Anmeldelse:
Kan stærkt anbefale Savic Dog Residence Mobile hundeburet. Det er super nemt at samle og flytte rundt på. Vores 12 uger boxer hvalp er utrolig glad for at være derinde. Hun går glad derind og nyder sin fred og ro. Idealt til hundeburs træning og sikre os alle en god nats søvn. Desværre er det for lille til vores Audi A6 quattro, da bagsmækken hælder nedad.
 Anmeldt af Barbara
Anmeldelse:
Leveringen var meget hurtig og hundettransportburet svarer helt op til vore forventninger.Vi kan kun anbefale at handle hos PetDreams.dk
 Anmeldt af Sv.Aa,Stenberg
Anmeldelse:
Det var det rigtige valg vores hunde er også glade for dey
Hilsen Sv.Aa. Stenberg
 Anmeldt af Anna-Marie Jensen
Anmeldelse:
De varmeste anbefalinger fik buret med posten ,men ak tror det var faldet af deres transportbånd og kørt over af en damptromle .Jeg tog billeder af buret og tracking fra post hvor der stod at det var ompakket sendte billederne til Petdreams som skrev at de så snart de åbnede ville sende et nyt til os og en pakkelabel så vi kunne returnere det beskadige bur til dem . Buret er nemt at samle og pakke sammen igen handler gerne hos dem igen bedre service kan man ikke få super venlig hilsen Anna-Marie Jensen, Nibe giver 5 stjerner
 Anmeldt af Bjørn
Anmeldelse:
Super hurtig levering. Tak for det!
Solidt bur. Hurtigt at samle. Tager 5 minutter.

Har en Mazda 323 GLX. Passer præcis uden man behøver lægge sæderne ned :-)
 Anmeldt af Henning
Anmeldelse:
Buret er nemt at samle og vores hund, en blanding af bl.a.Border Collie og Belgisk Hyrdehund, hoppede ind i det med det samme og kan rigtig godt lide at ligge i det. Buret er også nemt at skille ad, faktisk ligesom en klap-kasse.
Vi har en Suzuki Liana og her bliver vi nødt til at lægge bagsæderne ned for at få plads til buret. Men det er ikke noget problem, for der er plads til bagage i siderne. Alt i alt et rigtig godt køb.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundebur til bil Savic Dog Residence 76 og 92 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundebur til bil Savic Dog Residence 76 og 92 cm

4 Vare(r)

per side
 • Fra Marianne at 25/02/2013 21.52
  • Vi vil gerne købe et Savic Dog Residence bur (det store) til vores Skoda Octavia stationcar, og vi har brug for at kende målet på buret fra bunden og op til lågen. Så kan vi måle ude på bilen, om der er plads til at åbne lågen, eller om vores læssekant er for høj. Buret ser ellers rigtig fint ud.

  • Hej Marianne

   Døren til buret sidder ca 10 cm over bunden på den skrå ende og 5 cm i den flade ende. Der er låge i begge ender. Håber det besvarede dit spørgsmål, ellers siger du bare til.

   De bedste hilsner

   Kristian

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Benthe at 01/02/2015 17.26
  • Hvilken side sidder hængsler i, i den skrå ende?

  • Hej Benthe

    

   Hængslerne til lågen sidder i højre side på den skrå del. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Steffen Quebec at 18/02/2015 18.15
  • Hej Passer buret (det store 92 cm) til en Toyota Avensis stationcar? Passer buret til en hund i Schæfer størrelsen? Mvh Steffen

  • Hej Steffen

    

   Hvis buret er til en mindre Schæfer tæve, kan det nok lige gå, men er ikke stor nok til en stor Schæfer han. Jeg er ret sikker på det kan passe i en Toyota Avensis, men jeg anbefaler du lige måler bilen for en sikkerheds skyld.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Søren at 29/09/2016 23.01
  • Hej Kan dette bur bruges til båd transport og burtræning af Springer spaniel? Mvh Søren

  • Hej Søren

    

   Tak for din mail. Nu er jeg ikke helt klar over, om det kræver noget specielt med bådtransport, men det kan det vel umiddelbart godt. Dog er dette med skrå bagende hovedsageligt konstrueret, så det passer godt bag i en bil i bagagerummet, der ser jeg det ikke så nødvendigt på en båd. 

    

   I forhold til burtræning, så kan de fleste bure benyttes, men der er nogle der kan være mere velegnede, For eksempel kan du med dette bur starte burtræning af hunden på et mindre areal, og flytte buropdeleren som træningen skrider frem og hunden bliver større.

    

   https://www.petdreams.dk/hundebur-sikkerhed.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Deluxe PetDreams hundebur i aluminium med flugtdør 65x80x65 cm

Deluxe PetDreams hundebur i aluminium med flugtdør 65x80x65 cm

3 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 2.050 ,-

Tilbudspris: kr. 1.394 ,-

Dobbelt hundetransportbur i aluminium 92x97x68 cm

Dobbelt hundetransportbur i aluminium 92x97x68 cm

5 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 2.599 ,-

Tilbudspris: kr. 2.197 ,-