Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundebar Savic Ergo foderbar til store hunde

Varenummer: EL H0296
EL H0296 <h2><strong>Savic Foderbar - Forhøjet Foder- & Vandskål Til Hunde - Perfekt Til Specielt Ældre Hunde</strong></h2> <p><strong>Foodbar foder- og vandskål sæt til store hunde fra Savic Ergo Feeder specielt designet til hunde med gigt og andre ledsmerter, problemer med fordøjelse med mere. </strong></p> <p>Foderbaren er til store hunde, og på grund af <strong>Savic Ergo</strong> Feeders opbygning, gør det livet noget nemmere for hunde med disse lidelser. Hunden går direkte hen til foderet, uden at skulle række så langt ned, og det gør, at rygsøjlen ikke kommer under pres. Det giver også hunden en bedre fordøjelse, når hunden står på denne måde ved foderskålen. Men det er også et glimrende fodersæt til store hunde generelt.  </p> <ul> <li><strong><img style="float: right; border: 0;" alt="Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" height="68" width="110" />Specielt designet til hunde med arthritis, gigt og ledsmerter</strong></li> <li><strong>Hjælper hunde med en bedre fordøjelse</strong></li> <li><strong>Gør livet nemmere for gamle hunde med dårlig fysik</strong></li> <li><strong>Giver mindre pres på hundens rygsøjle</strong></li> <li><strong>2 skåle i rustfrit stål hver 1.5 L<br /></strong></li> </ul> <p><strong>Savic Ergo Feeder måler 61 x 35 x 28 cm</strong> (Længde x dybde x højde).</p> <p>Se hele udvalget i <a title="Se flere foderskåle og fodersæt" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/vand-og-foderskale.html"><strong>foderskåle og vandskåle</strong></a>.</p> Savic

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 319,-
Savic

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Savic Foderbar - Forhøjet Foder- & Vandskål Til Hunde - Perfekt Til Specielt Ældre Hunde

Foodbar foder- og vandskål sæt til store hunde fra Savic Ergo Feeder specielt designet til hunde med gigt og andre ledsmerter, problemer med fordøjelse med mere.

Foderbaren er til store hunde, og på grund af Savic Ergo Feeders opbygning, gør det livet noget nemmere for hunde med disse lidelser. Hunden går direkte hen til foderet, uden at skulle række så langt ned, og det gør, at rygsøjlen ikke kommer under pres. Det giver også hunden en bedre fordøjelse, når hunden står på denne måde ved foderskålen. Men det er også et glimrende fodersæt til store hunde generelt.  

  • Savic hundeudstyr hos PetDreams.dkSpecielt designet til hunde med arthritis, gigt og ledsmerter
  • Hjælper hunde med en bedre fordøjelse
  • Gør livet nemmere for gamle hunde med dårlig fysik
  • Giver mindre pres på hundens rygsøjle
  • 2 skåle i rustfrit stål hver 1.5 L

Savic Ergo Feeder måler 61 x 35 x 28 cm (Længde x dybde x højde).

Se hele udvalget i foderskåle og vandskåle.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Joan
Anmeldelse:
Det er det perfekte madordning til store hunde ...de skal ikke dukke hovedet så langt nedad for at spise
 Anmeldt af Ann
Anmeldelse:
En dejlig sag at spise ved, kan jeg se ved min hund.
 Anmeldt af Karl
Anmeldelse:
Jeg har en Flatcoated retriever med hofteledsdysplasi. Skålen er god til ham, da han ikke skal bøje nogen led, før der er adgang til foder og mad. Fik også varen hurtigt.
 Anmeldt af Mia
Anmeldelse:
Rigtig god og også meget pæn.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hundebar Savic Ergo foderbar til store hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hundebar Savic Ergo foderbar til store hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video