Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Vand- og foderskåle

Varer 1 til 18 af 38 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 38 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vand- og foderskåle

Vand, Foderskåle og Drikkeautomater til Hunde

En madskål og en vandskål er noget, af det første man tænker på, når man har fået hund. De fås i mange forskellige størrelser, materialer og prisklasser. Køb ikke skålene alt for små, hvis du har købt hvalp. Hvalpen vil hurtigt vokse fra dem, og de kan godt spise og drikke af en skål, der er en lille smule for stor i en periode. Det optimale er en skål der passer til dens størrelse i hele dens opvækst. Vi har på PetDreams også automatiske foderskåle og fodermaskiner, hvor automaten kan indstilles til at udfodre et antal gange over 2 dage på tidspunkter du selv bestemmer. Hvis din hund kan lide at drikke fra en vandfontæne, har vi flere modeller fra Fresh Flow og Drinkwell.

Ud over at være funktionelle, leverer vi madskåle, der også er elegante og sjove. Innovative designere har gjort det muligt for din hund ikke at blive overfodret eller spilde under måltider. Vi har også foder- og vandskåle, til når du rejser med din hund. Tjek også hvad vi har til at gemme din hunds foder sikkert og bekvemt i fodertønder.

Find den mad- og vandskål der passer til din hund

Der findes rigtige mange typer og designs på markedet, men hvad skal du lige vælge? 

Her er et par gode råd:

-Køb ikke for småt til hvalpen, idet den vokser.

-Vælg skåle der er rengøringsvenlige og som kan holde til at komme i opvaskemaskinen.

-Har du en hund, der spiser hurtig, kan du med fordel købe en madskål udformet således at hunden ikke kan sluge maden. Ved at få hunden til at spise langsommere, får den også en bedre fordøjelse af maden. 

-Vælg skåle, der er skridsikre således at hunden ikke køre rundt med skålen på gulvet. Se her:

-Vælg stabile skåle, der ikke kan væltes. Se her:

-Vælg skåle, der ikke kan smadres (porcelæn) eller revne (visse plastik typer) i tilfælde at hunden skulle lege med det/bide i det, mens du ikke er hjemme.

-Hunde med lange ører såsom Bassethunden har utroligt nemt ved at få smurt ørerne ind i mad eller får ørerne dyppet i vandskålen, her vil det være en god ide at købe skåle, der forhindrer dette. 

-Hunde med fordøjelses- led- og gigtproblemer kan skånes lidt bedre ved at blive fodret fra en madstation, der passer til hundens højden. Se her:

-Racer med meget korte snuder såsom bulldog, Shih Tzu, mobs, Boxer, Pekingeser, kan have svært ved at indtage føde og vand fra almindelige skåle. Her skal du bruge skåle, der er tilpasset til disse racer.