Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundebure

5 Vare(r)

per side

5 Vare(r)

per side

Hundebure Til Ethvert Formål i Enhver Størrelse. Køb Hundebur Til Bilen, Til Flyrejse, Hjemmet, Jagt Osv. Bure Til Hunde i Stål, Plast & Aluminium

Et hundebur kan bruges til flere formål. Du kan bruge det til at transportere hunden i bilen, men mange bruger det også som hundens egen lille bolig, hvor den kan gå ind og ud som den vil. På den måde, er det også langt nemmere at lukke hunden ind i buret et par timer, hvis du skal hjemmefra, og ikke vil have hunden gående løs i huset. Man kan også bruge det til burtræning for at lære hunden at være på et lille sted eller område. Du har mulighed for at købe madras til din hundebur også, så hunden har en dejlig blød bund at ligge på. Alle vores hundebure i stål har 2 låger, en i siden og en i enden. Vi har flere typer bure, bl.a. alu-bure i eget PetDreams brand vi kan tilbyde til markedets bedste priser for typen, samt alu-bure fra Ferplast og Trixie. Så har vi hundebure i galvaniseret stål og pulverlakeret stål fra Belgiske Savic. Begge typer er i en god solid kvalitet. PetDreams.dk tilbyder hundebure i mange størrelser til de helt små hunde og op til de helt store. Leverer også diverse hundebure i plastik fra Skudo, Gulliver og Petmate Vari Sky Kennel til bl.a. flyrejser samt hundebure i nylon med ramme i stålrør.

Hvorfor få et hundebur til bilen?

Der er mange måder at transportere din hund i bilen, herunder seler og nylon-rejsetasker, men metal og aluminium bure er de mest populære.

Sikrere ved uheld: En bilulykke flytter eventuelle usikrede mennesker, kæledyr og elementer, og dette kan medføre personskade. At holde din hund i et bur, vil holde den sikker i tilfælde af en ulykke, især med bure lavet af aluminium.

Mange hunde kommer til skade, når de løber ud af deres ejers køretøjer, når bagklappen åbnes. En hund i sit bur vil forblive sikkert på sin plads for at undgå dette.

Køresyge: Gliden rundt under kørsel, kan medføre, at din hund bliver køresyg. At have den i sin kasse kan afholde den fra at rulle rundt i den kørende bil.

Hunde føler sig sikrere i lukkede kabinetter, når I rejser: En hund har naturligt brug for et lukket rum til at føle sig mindre ængstelig. En kasse kan være en hunds tilflugt, ligesom en "sutteklud". Tilføjelse af et tæppe eller pude kan hjælpe den til at føle sig bedre tilpas, føle sig mere hjemme. Tilføj dens yndlingslegetøj til det eller et ben, og den vil være den første til at hoppe i buret, hver gang i skal køre en tur. Den vil forbinde rejse og bur med noget sjovt!

Nem at rengøre: mens nylon-tasker har den fordel at de er hurtige at folde, kommer metal bure ikke til at lugte, og kan nemt rengøres med en klud opvredet i sæbevand.

Hvilken type bur kan jeg tage min hund med i i et fly?

De fleste hunde under 5 kg kan transporteres i flyets kabine. Alle andre størrelser hunde skal flyve i flyets cargo lastrum med et rejsebur, der opfylder sikkerhedskravene fastsat af International Air Transport Association (IATA). At få det rigtige bur til din hund vil sikre dens sikkerhed og komfort i lastrummet. Det SKAL bl.a. være bygget i plast eller træ, og hunden skal kunne stå op med hovedet i naturlig stilling og kunne vende sig. Så vælg et hundebur til flyrejser du er sikker på er stort nok, eller kontakt os for info. 

→ Hvordan vælger jeg hvilken størrelse, der er den rigtige for min hund til at flyve i bagagerummet?

Udover at den forkerte kasse gør din hund ubehageligt til mode, vil flyselskabet ikke acceptere hunde, der er i et for lille bur. Ideelt skal kassen være mindst 10 cm højere og længere end hunden. Det giver den tilstrækkelig plads til at stå, sidde og vende rundt, når den har brug for at.

→ Andre tilbehør at tilføje til din fly-kasse:

Engangsservietter: disse er meget nyttige, især hvis din hund stadig er hvalp eller en nervøs hund, fordi de normalt tisser under flyvningen. Det er derfor anbefalet at tilføje et engangshåndklæde til kassen og have et par med dig, når du ankommer til din destination. De er billige, lette og særdeles nyttige i denne situation.

Bur-hjul: De gør det meget lettere tage din hund med til og fra lufthavnen. Du er nødt til at tage dem af, når du efterlader din hund, så sørg for at have ekstra plads i din egen bagage til at bære dem. Du vil blive lettet, når du skal transportere din hund fra lufthavnen og kan let sætte hjulene tilbage på kassen.

Hundetegn: Det er vigtigt at sørge for, at din hund er iført et halsbånd med et hundetegn. Hvis buret forsvinder eller din hund undslipper, vil hundetegnet sørge for, at du kan genforenes med dit kæledyr.

Alle vores fly-bure overholder IATA’s retningslinjer for flyrejser. Vores udvalg omfatter Gulliver, Skudo og Petsafe.

Hundebure til hjemmet - den perfekte måde at burtræne din hvalp!

En væsentlig del af renlighedstræningen af din hvalp udgøres af buret. Buret fungerer som et sted, hvor den kan have en positiv tryg og sikker oplevelse.

En hvalp vil aldrig svine sin seng til. Opsætning af kasse til din hvalp vil lære den at vente, indtil den er uden for kassen med at aflaste sig selv. Dette er en måde for dig at styre, hvor den går på toilettet.

Buret er også nyttigt til at holde din hvalp fra at kradse i møbler, svine gulve til og tygge på noget inden for dens rækkevidde. Forhindrer, at din hvalp har fuld adgang til huset. At holde den i sin kasse vil give dig lettere tilsyn.

Burtræning af din hvalp kan tage dage eller uger afhængig af dens alder, temperament og tidligere erfaringer. Den kan fodres i kassen og til sidst trænes til at være alene i timevis ad gangen, selv om natten.