Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundetræning

Varer 1 til 18 af 30 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 30 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hundetræning - Antigø | Toilettræning | Agility

Når du forpligter dig til at eje en hund, skal du omfavne et vigtigt aspekt - træning. Dette er nødvendigt for at gøre det muligt for din hund, at lære gode og acceptable manerer. Det begynder ved toilettræning, og udvides til lydighedstræning. Træning af din hund kan gøres naturligt ved hjælp af humane metoder, der ikke nedbryder eller beskadiger din hund.

Mangel på ordentlig træning fører til en hund med adfærdsmæssige problemer som generende gøen, uønskede toiletvaner, bid og mangel på grænser. Deling af denne tid med din hund hvor du underviser hunden i hvad han må og ikke må, kan også styrke dine bånd til hunden mellem jer, og forbedrer kommunikationen.

Hvalp: Toilettræning

Meget absorberende underlag og tisseservietter samt specielle olier udgør fremragende toilet træningshjælpemidler, når du træner din hvalp. Brug af disse værktøjer hjælper din hvalp til at holde op med at komme af med sine efterladenskaber på de forkerte steder, og fører ham gradvist til de rigtige steder.

Træningshjælpemidler

Disse træningshjælpemidler er specifikke, og arbejder mod et adfærdsmæssigt aspekt. Træningssnore er også fremragende hjælpemidler, når du lærer din hund ikke at angribe andre dyr eller løbe over vejen. For hjælp til at lindre angst er der medikamenter i form af tabletter og væskedråber.

Antigø

Ubehag og overdreven gøen kan virkelig være et ubehageligt element i hverdagen. Værktøjer som elektroniske og spray antigø halsbånd kan afholde denne uønskede adfærd.

Træningsværktøjer

Disse produkter kommer i form af fløjter og kliktrænere. Disse værktøjer gør det lettere at træne din hund til at lytte og adlyde kommandoer og instruktioner. Med disse kan du også lære at træne din hunds grænser.

Agility træning

Træning kan også være sjovt. Uanset om du forbereder hundeshow eller bare nyder en hyggelig dag udendørs, er træningsværktøjer som tunneler og stolper hunden kan slingre igennem være fremragende værktøjer.

Lær din hvalp og hund hensigtsmæssig adfærd og smidighed med vores store udvalg af udstyr og forsyninger til hundetræning. Køb produkter til toilet og renlighedstræning, klikkere, antigø halsbånd og agility udstyr. Vi leverer de bedste kvalitets produkter fra mærker som Trixie og Petsafe. Vores hundetrænings produkter vil for eksempel hjælpe dig under lydighedstræning, mens andre produkter sørger for tilstrækkelig motion og leg med din elskede firbenede ven.