Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

ID Hundetegn og Skilte

11 Vare(r)

per side

11 Vare(r)

per side

ID Hundetegn og Skilte

Hundetegn, Hundeskilte, ID og Smykker til Halsbånd

Hundetegn / Hunde ID er nu lovpligtigt, men derudover et det også et vigtigt element, hvis din hund skulle forsvinde, for nemmere at kunne finde den igen. På hundetegnet kan der stå hundens navn, telefonnummer på ejeren og eventuelt andre vigtige detaljer. Mange ved ikke, at hunde i dag i de fleste tilfælde også har en chip, der kan scannes og finde ejeren. Med hundetegnet er det nemt for alle at finde ejeren med et opkald. I denne kategori finder du også kønne hundesmykker, sjove og charmerende. Det udstråler hvor meget du holder af din bedste ven, og så ser det iøvrigt rigtig sødt ud. Vores udvalg af smykker til hunde varierer lige fra de sjove, til de søde og elegante. Mange af dem har flotte swarovski krystaller sat på, så du kan få noget ægte bling bling til din hund. Prisen på siden inkluderer gravering.

Vi tilbyder også en række lygter, som din hund kan bære for at sikre, at den er synlig, når I går tur om natten eller på dage med utilstrækkelig sollys. Disse højkvalitets nyttige værktøjer vil udvide din hunds sikkerhed når du tager den ud på sine regelmæssige gåture.

Få din hund sikkert hjem hvis den farer vild!

Holdbare hundetegn

Funktion og holdbarhed er vigtige faktorer, når du køber hundetegn. Du må ikke overveje et hundetegn blot fordi det er sødt og smukt. En godt hundetegn vil blive på din hund og være læsbart i flere år, før det skal udskiftes. Kvalitetsmaterialer, der jævnligt anvendes, er plast, messing, emalje og rustfrit stål. De er holdbare og vandtætte.

Vi har egen Petscribe graveringsmaskine og tags

Vi graverer selv hundetegnene med egen Petscribe maskine, som sikrer hurtig levering, og du er altid velkommen til at komme forbi vores lager i Tørring, og få graveret et hundetegn med det samme efter aftale.