Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Diverse tilbehør til hundetrim

Vi er e-mærket

Varer 1 til 18 af 44 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 44 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Få Det Hele Med & Giv Din Hund Den Bedste Hundeklip

Trimmeknive | Hårtørrere | Trimmeborde | Hårelastikker m.m.

Vi har forskellige hundeplejeprodukter til at holde din hund i god stand, uanset om det er en klipning, studsning, vask almindelig pleje eller det hele. Regelmæssig pleje hjælper med at undgå filter og knuder i pelsen, og bringer den naturlige glans og skinnende pels frem. Prøv selv at klippe din hund med en professionel eller semiprofessionel hundetrimmer fra betroede mærker som Oster, Moser og Andis. Du lærer det hurtigt

Klipning af hunden: Pelslængde

Vi har kraftige hundeklippere og trimmere, der er nemme at bruge, som klipper gennem en hvilken som helst type pels. En hundeklipning får ikke blot din hund til at se godt ud, det spiller også en vigtig rolle i hans generelle helbred. Regelmæssig trimning af hundens pels fjerner overskydende hår, snavs og generende filter og knuder i pelsen. En pelsklipning kan kaste lys på eventuelle hudsygdomme. Trimning og pleje af pelsen kan også fjerne parasitter som lopper og flåter. I de varme sommermåneder kan en hundetrim, forhindre din hund i at overophedes, da det lader overskydende varme forsvinde fra pelsen.

Til klipning langs følsomme områder som omkring ørerne og øjnene har vi sakse i rustfrit stål, der er både effektive og nemme at bruge. Blandt andet har vi også sakse med runde hjørner, så du ikke risikerer at stikke hunden på de mest følsomme og trange områder. Trimmeknive til manuelt brug med hånden er gavnlig for visse hunderacer som dem med hårde, ru pelse.

Tørring efter bad

En af de vanskelige opgaver ved pelspleje er at tørre din hund efter et bad. Dette skyldes for det meste de forskellige træk, som hver hund besidder. Der er hunde, der er bange for støj, og vil blive bekymrede over brugen af ​​en hårtørrer. En badekåbe eller et håndklæde kan hjælpe med at tørre pelsen, eller brugen af ​​en Happy Hoodie kan benyttes på hundens ører, for at holde hunden rolig under brug af hårtørrer, som vil tage det meste af støjen.

Trimmeborde

Det er meget nemmere at have et trimmebord især til hunde, der kræver meget pleje. At bøje sig forover konstant for at gøre arbejdet, kan være trættende. Justerbare trimmeborde og remme til hunden er ideelle, da de holder din hund sikkert på plads. Der er ingen risiko for at han glider og skrider. Trimmebordet begrænser også rod til et område, der gør det nemt at rydde op efter.

Find alt i trimningsudstyr til hunde på Petdreams.dk! Vi har et udvalg af hårtørrere, trimmeborde, holder  til hårtørrer og mange andre produkter af høj kvalitet, som vil gøre det nemt for dig at give din hund et bad og holde hans pels ren og pæn!

Vores produkter er holdbare og lavet til lang levetid. Oplev hvad professionelle trimmere bruger i dine hjemlige omgivelser. Vores produkter er udformet til at udføre deres job, samtidig med at der er fokus på sikkerhed og komfort for din hund under hans trimning og badning.

Gennemgå vores brede udvalg af produkter, og find det rette produkt specifikt for din hunds alder, størrelse og race.