Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Shampoo og balsam + tilbehør

Varer 1 til 18 af 42 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 42 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hold Hundens Pels Sund Med Effektive Giftfrie Produkter Til Hundebade & Pleje

Ren skinnende pels | Fjern dårlige lugte | Farve vedligeholdelse | Parasitfri | Hypoallergisk | Hundeshampooer til enhver race og enhver pels

God pleje af hundens pels betaler sig. Hvis du bruger en børste eller kam engang imellem, er det nemmere at undgå at der f.eks. kommer klumper at skidt i hundens pels. Samtidig slipper du også for alt for mange hundehår rundt i huset. Bruger du f.eks. en Furminator, kan du slippe for op til 90% af den underuld hunden normalt ville gå og tabe. Sørg for at hunden også får noget godt foder, med de vitaminer og mineraler den skal have, alt efter alder og hvis den evt. har nogle skavanker. På den måde skinner hundens pels mere, og ser sundere ud. Derefter kan en kam, strigle eller en børste til din hund tage sig af resten.

Find alt i vaskepleje til din hund og hvalp i denne kategori: Hundeshampoo, hundebalsam og tilbehør til hundebade m.m.

At bade dine hunde

At bade din hund er vigtigt, fordi det renser pelsen og huden for at forhindre hudproblemer, parasitter, bakterier og svamp fra angreb. Brugen af ​​specielt formulerede hundeshampooer og balsam er den ansvarlige ting at gøre som kæledyrsejer, fordi de shampooer der er skabt til mennesker, kan forårsage uoprettelig skade på hundens pels og velvære.

Hundeshampooer er plejeprodukter, der passer til din hunds hud, hår og pels ved at fjerne snavs, olier, død hud, skæl og andre forurenende stoffer, der hænger i din hunds hår. Gode ​​hundeshampooer er også fugtighedsskabende og pelsplejende, hvilket gør det lettere for dig at børste og bruge kam på en sund pels og hud.

Nogle menneskelige shampooer er skadelige for din hund, fordi nogle aktive ingredienser er giftige for hunde. Når din hund slikker sin pels eller hud, kan han forgiftes af disse ingredienser. Det betyder, at det altid er bedst at investere i en god hundeshampoo og ikke risikere at bruge din egen, når du giver din hund et bad.

2 i 1 hundeshampoo og balsam er den nemme løsning. De renser, genopretter fugt og reparerer beskadiget pels. Shampoo som Biogance loppeshampoo dræber lopper i pelsen på få minutter. Specielt formulerede shampooer fjerner ubehagelig lugt og efterlader en langvarig frisk duft.

Nogle shampooer kan bevare ægtheden af ​​en hunds hvide pels ved at forbedre, hvordan farven skiller sig ud. Andre er velegnede til hunde, der lider af allergi eller dermatitis med særlige ingredienser til at berolige huden. Økologiske og miljøvenlige hundeshampooer og balsam indeholder ingen kemikalier, og har naturlige rensende ingredienser og plejende æteriske olier.

Badetid er det perfekte tidspunkt til at rense din hunds ører og øjne, og kontrollere, om han skal have klippet neglene.

Sådan får din hund en flot pels!