Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Negleklippere og potepleje

Vi er e-mærket

Varer 1 til 18 af 19 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 19 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Undgå Ømme Poter & Flækkede Negle Med En Negleklipper, Klosaks Eller Sliber. Hold Hundens Trædepuder Bløde og Smidige Med Potevoks i Høj Kvalitet

Hvis din hund ikke er meget ude, er det nødvendigt at anskaffe sig en negleklipper til din hund. Man kan bruge en traditionel klipper, hvor man tager spidsen af neglen, eller man kan investere i en Pedipaws, som ikke er meget dyrere end en almindelig negleklipper, hvor man stille og roligt kan slibe lidt af hundens yderste kløer/negle. Det er vigtigt hundens negle klippes, men det er endnu mere vigtigt du ikke klipper for meget af. Dette kan gøre, at man klipper ind til hundens nervebaner, der kan være lidt smertefuldt for hunden, præcis som når du selv klipper/bider for meget af din negl.

Det er ikke en nem ting at begynde at klippe din hunds negle, men det er nødvendigt, da tilgroede negle kan gøre det svært for din hund at gå, få den til at hænge fast i møbler og tæpper, og risikere, at blive kradset og bløde. Andre skader dette kan medføre, er at klippe ind i din hunds trædepuder. Start tidligt og træn din hund til at tolerere processen.

Få din hund til at slappe af og vær glad. Tag dens pote og anvend passende værktøj til at klippe dens negle. Brug specialdesignede sakse eller negleklippere til hunde, som du finder her. Undgå at klippe for langt ind, hvilket vil bløde og påføre din hund smerte. Det er let at se, hvis din hunds negle er klare eller lyse. Hvis neglene er mørke, så skal du udvise ekstra forsigtighed.

I denne kategori finder du også børster til poterens, potevoks som heler sprækker og holder hundens trædepuder i god form.