Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Børster og kamme

Varer 1 til 18 af 43 total

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Varer 1 til 18 af 43 total

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hundebørster, Strigler & Kamme - Hold Filter & Klumper Væk Fra Hundens Pels Med En Effektiv Børste Eller Kam

En børste til pleje af din hunds pels er et must. Men der er stor forskel på egenskaberne og kvaliteten. Har din hund fået meget klumpet eller filtret pels, er en strigle en god løsning til at få lidt has på det, men en filterkam eller børste er også et godt valg. Tag det roligt hvad enten det er børste, kamme eller strigler. Kør i blide bevægelser frem og tilbage, indtil filtret løsner op, og du uden at rykke i pelsen kan fortsætte. Hvis du har problemer med, at der ligger hundehår overalt i huset, fordi din hund fælder meget, så prøv en Furminator, som tager op til 90% af det underuld den normalt ville fælde. Når du skal forkæle hunden lidt, så giv den en tur med en massagehandske. Det elsker de, og den tager samtidig mange af de løse hår.

Hvorfor er det vigtigt at børste min hund?

Hunde har brug for, at deres pelse er pæne og rene ligesom alle andre behårede kæledyr. De kan ikke soignere sig selv, og det falder derfor på deres ejere, at sikre deres pelse er børstet regelmæssigt. Denne pleje fjerner overskydende og døde hår, som dermed reducerer mængden af ​​hår i bilen, på tæpper og møbler.

Børstning af din hunds hår fordeler de naturlige olier i pels og hud. Dette opretholder en levende pels, der er skinnende og pæn. De naturlige olier er afgørende for at holde en sund hud også. Blid børstning fjerner skidt og snavs. Dette sikrer hundens hår er rene, og baner vejen for en klipning eller et bad.

Hundens hår kan filtre og opbygge knuder, der gør det vanskeligt at rede hans pels. Udfiltring kan være for smertefuldt. Regelmæssig børstning kan undgå dette problem.

Typer af børster til hunde:

Karte / slicker børste

En slicker børste har normalt en buet eller fladt hoved med let bøjede rækker af tynde ben i stål. Denne børste er ideel til at fjerne sammenfiltring, døde hår og ulden underpels. Langhårede hunde har flest fordele af at bruge en slicker børste.

Pigbørste / pin børste

Denne børste kommer med rækker af lige ben i stål med plastik toppe på spidsen. Den er velegnet til at fjerne sammenfiltring uden at fjerne hår. Hunde med bølget eller krøllet hår er bedst egnet med en pigbørste.

Hårbørste med svinehår

En hårbørste har naturlige eller kunstige hår på en buet gummibund. Det bruges til at fjerne snavs og affald. Den fjerner effektivt døde hår og underuld uden at beskadige huden. Nogle af de bedste hårbørster er svinehårsbørster som er lavet med meget slidstærke hår fra grise.

Underuldsbørste & strigler

Denne børste har en enkelt række af lange tænder i metal, der går dybt ned i hundens underuld, og fjerner filter og pels med knuder.

Furminator

Dette er en såkaldt de-shedding børste, eller anti-fælde børste, som består af bittesmå skarpe tænder på et metalstykke, og har en frigørende knap på håndtaget, hvor den døde underuld der samles op med børsten let kan fjernes fra hovedet.  Børsten er meget effektiv til at fjerne overskydende underuld. Furminator reducerer fældning op til 90%, så du undgår de fleste døde hår hunden normalt ville fælde på gulvtæppet, i sofaen m.m.

Hvad man skal kigge efter, når man vælger en børste?

At vælge den rigtige børste til din hund er meget vigtigt. Hvis du vælger den forkerte, vil dit kæledyr ikke nyde at blive plejet. Store børster er bedst til store hunderacer og små børster til mindre hunde.

De kommer i forskellige former, selvom de fleste børster er ovale, fordi de er praktiske og fungerer godt. Det er vigtigt at vælge en børste, der er let at bruge med et træskaft, blødt greb med gummigreb eller ergonomisk design.

Match børsten med din hunds pelstype for at få de bedste resultater: Se vores guide til børster & kamme til hunde

Hvordan man får hunden til at kunne lide at blive børstet:

Det er ret umuligt at forklare betydningen af ​pleje til din hund. Som hundeejer skal du træne din hund til at være komfortabel, når du børster hans pels.

 • Vælg et passende tidspunkt. Din hund bør ikke være træt, sulten eller ophidset.
 • Vær forberedt. Find et roligt område uden distraktioner. Hav alle dine børster i nærheden af dig
 • Kæl og ros
 • Brug gode sunde godbidder
 • Brug blide strøg mens du børster
 • Hold perioderne for pleje så korte som muligt