Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Loppemidler og redskaber

Varer 1 til 18 af 26 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 26 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Loppemidler og redskaber

Slip For Lopper og Irriterende Utøj i Hjemmet og På Din Hund! 

Er din hund begyndt at klø sig, og har du bemærket små, sorte prikker på din hunds hals eller hale, er det tid til at købe et loppemiddel! Dette er afføring fra lopperne, som lægges som føde til de hvide loppepupper i omgivelserne, og drysses af hunden, hvor den færdes. De vil snart klække, blive til larver og så voksne lopper, som begynder at reproducere sig, om og om igen.

Lopper kan hurtigt sprede sig til din hund og dit hjem - udover at være en irritation, er det usundt for din hund! Den lever af din hunds blod, og spreder meget ofte orme (din hund indtager lopper, når de forsøger at slippe af med dem, og det er sådan ormene passerer fra lopperne til din hund). Hvis din hund ikke har lopper, skal du forhindrer den i at få dem, specielt i foråret og sommeren. Alt der skal til er en hurtig tur i parken, hvor en smittet hund havde leget et stykke tid (de kan endda gemme sig i græsset!).

PetDreams kan tilbyde en lang række af forskellige produkter til loppebekæmpelse hos hunde og katte, de fleste fra Biospotix.

BIOSPOTIX® har et 3-fase system til at løse problemet med lopper, lus og flåter hos katte. Biospotix er 100% naturligt og insekticid-fri medicin mod utøj. Det tilbyder en 100% naturlig måde at beskytte dit kæledyr mod lopper, flåter og lus.

 

Fase 1 – Behandl hundens omgivelser:

Det er vigtigt at slippe af med lopperne du har omkring i huset. Kun 5% af voksne lopper er på dit kæledyr, hvorfor 95% er i kæledyrets omgivelser i form af æg, larver and pupper. At støvsuge og sprøjte med et loppemiddel lavet til overflader (tæpper, hundekurve, osv.) er derfor det første skridt. Tip: Put et loppehalsbånd eller en del af et, i støvsugerposen, for at dræbe de lopper, som er blevet fjernet fra huset.

 

Fase 2 - Beskyt hunden mod parasitter:

1.   Loppeshampoo: Vask din hund med loppeshampooen, lad det sidde i 2-3 minutter og skyl den grundigt. At bade hunde kan være svært. Et tip til at sikre, at du fanger de lopper som shampooen evt. ikke dræber er: Tag en spand med varmt vand (meget varmt vand) efter badet og kom shampoo (skal ikke være en loppeshampoo) i den. Sæt IKKE din kat ned i vandet – det er kun til kammen. Tag derefter en loppekam og kør den gennem pelsen på hunden, på samme måde som hvis du børstede den. Gentag processen med at dyppe kammen i shampoovandet, børst i korte bevægelser og frigør eventuelle lopper eller pupper i vandet. Det varme vand sikrer at lopperne dør.

2.   Spot on pipetter: Brug derefter Biospotix Spot on pippetter: de beskytter din hund i 4 ugermod lopper, flåter, og lus. Det første link er til hunde under 20 kg, dette er spot on pipetter til hunde over 20 kg. Du kan med fordel første hunden stille og roligt efterfølgende, det giver en hurtigere fordeling af loppemidlet i pelsen.

3.   Halsbånd: Du kan styrke beskyttelsen med BIOSPOTIX® loppehalsbånd, som virker i 4 måneder. Det er MEGET VIGTIGT at du holder nøje øje med hundens reaktion på halsbåndet, da det for enkelte hunde, er for meget med både pipetter og halsbånd. Så hvis du bemærker nogen form for irritation omkring din hunds hals de første par dage efter brug af halsbånd, så fjern det. Smid det ikke ud - du kan stadig bruge halsbåndet i en støvsugerpose, som beskrevet i Fase 1. Her kan du finde loppehalsbånd til store hunde +30 kg.

 

Fase 3 – Forebyg nye angreb med Spray BIOSPOTIX®:

Spray BIOSPOTIX til hunde er en effektiv løsning til at undgå nye angreb og beskytte din hund fra andre angrebne kæledyr og fra græs i haver. BIOSPOTIX® Sprayen dækker din hunds pels med en beskyttende film, som frastøder lopper, flåter og andre eksterne parasitter. Spray fra 30 cm afstand, skyl eller tør IKKE pelsen. Børst for at hjælpe med at fordele lotionen i hundens pels.

 

Kort fortalt, er Biospotix Loppekur:

 

→  Effektivt i næsten alle tilfælde, hvis man følger instruktionerne ovenfor

→  100% naturlige ingredienser

→  Kan bruges til hvalpe over 3 måneder

→  Kan bruges mens hunden ammer, da det ikke påviker blodet eller mælken.

 

Biospotix indeholder det naturlige stof geraniol, hvilket er det primære stof i rosenolie, palmarosa olie, og citronellaolie. Geraniol forekommer også i små mængder i geranium, citroner, og mange andre æteriske olier. Hvis din hund er allergisk overfor Geraniol, bør du IKKE bruge nogen Biospotix produkter. Det er meget sjældent et dyr er overfølsom for geraoil, men er din hund generelt meget følsom, og du er i tvivl, kan du begynde med en enkelt lille dråbe på huden, se om der kommer røde mærker eller lignende,  og stoppe, hvis det skulle være tilfældet.