Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Løbegårde

17 Vare(r)

per side

17 Vare(r)

per side

Løbegårde

Løbegård  Sikkert Legeområde Din Hund Kan Være Aktiv I - Udendørs & Indendørs Hundegårde

En Løbegård er den perfekte løsning, hvis du har hvalpe, der skal have et godt område at bevæge sig på, og du samtidig skal have styr på hvor de er. Vi har en lille løbegård i nylon til små hvalpe, som der følger et sæt pløkker med til, så du for eksempel kan sætte den fast ude i haven, men den kan også fint bruges indendøre. Her kan et net lynes over, så løbegården er lukket, men stadig har rigelig med ventilation. 

Så har vi en løsning i stål, hvor der er mulighed for at spænde net over, så du ikke risikerer hvalpene stikker af. Denne er nem at udvide, så du for eksempel kan sætte 2 løbegårde sammen til en stor, eller sætte modulerne sammen og spærre et område af. Så har vi en hundegård med højere sider i nylon på 91 eller 122 cm. med kraftig ramme i rør. Disse kan også sættes sammen som man ønsker, og dermed danne hundegården i den form eller størrelse man har brug for. Disse sættes sammen med velcro.

Du finder også store udendørs hundegårde i denne kategori du nemt kan opsætte selv. De leveres med kraftig ramme og gitternet, og du har mulighed for at købe solbeskyttelse til de store udendørs løbegårde. 

Vores løbegårde er lavet af den højeste kvalitet materiale. de sikrer din hunds sikkerhed uanset dens størrelse - uanset om den er hvalp eller voksen, lille eller stor race!

Tjek vores udvalg af løbegårde i forskellige størrelser til både indendørs og udendørs brug. Vi har også dækken til mange af vores løbegårde, samt en hundeskål, der kan fastgøres.