Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundelegetøj

Varer 1 til 18 af 87 total

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Varer 1 til 18 af 87 total

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hundelegetøj Kan Have Mange Funktioner!

Bidelegetøj | Hentelegetøj | Krammedyr | Interaktivt Legetøj > Hundeleg!

Først og fremmest er det selvfølgelig, at hunden kan have det sjovt, men alt efter typen af legetøj, er det også for, at hunden får masser af god motion. Det kan også være med til pleje din hunds tænder. Vi har legetøj i kraftig gummi, der kan rense gummer og tandkød, og frigøre madrester mellem tænderne. Der er også intelligent legetøj, som vi har fra blandt andet Nina Ottosson, der udfordrer din hunds intelligens, og er med til at udvikle en sund og tilfreds hund, der fungerer rigtig godt socialt. Hundelegetøj kan også styrke forholdet mellem dig og din bedste ven og sikre en glad hund. Så tænk på din hunds temperament, og vælg dit hundelegetøj ud fra det.

Hver hund skal have det sjovt og gives tilstrækkelig motion. At lege med din hund kan styrke dit bånd og bygge tillid mellem hund og ejer. At lege alene kan hjælpe din hund til at holde sig optaget og underholdt, så han ikke laver løjer. Vi har et sortiment af høj kvalitets hundelegetøj, der blandt andet har følgende funktioner:

 • Dyrke motion
 • Sjov og underholdning
 • Styrke relationer
 • Tandpleje
 • Bekæmpe kedsomhed
 • Mental stimulering
 • Krammepartner

Tyggelegetøj

Hvis din hund er en tygger, er disse typer legetøj ideelle, fordi de er holdbare og lavet af blødt gummi. De letter nemt trangen til at tygge, hvor de ikke skal tygge, og er en bedre erstatning end dine sko eller møbler. Tyggelegetøj tjener også en anden funktion - tandpleje. Al den tyggen stimulerer produktionen af ​​spyt, og træner kæberne.

Kastelegetøj

Fetch legetøj, altså kaste- og hentelegetøj, er sjove lege de fleste hunde elsker. Hentelegetøj kan let smides, og transporteres i hundens mund. Disse kan være i form af bolde, pinde eller endda legetøj formet som dyr. Flyvende legetøj er specielt sjovt, da atletiske hunde elsker at hoppe op og fange dem i luften.

En super en af slagsen en er iFetch, som kaster bolde automatisk, din hund henter. Hunden lærer hurtigt, at han skal bringe bolden tilbage og lægge den tilbage i tragten på maskinen, så det sjove kan fortsætte.

Krammedyr og krammelegetøj

Selv hunde kan lide at hygge sig med et blødt legetøj, mens man tager en lur eller bare hviler. Blødt krammelegetøj er normalt lavet af fleece eller plysmaterialer. Hunde knyttes nemt til disse, og bærer endda rundt med dem.

Interaktivt hundelegetøj

Der er legetøj, der giver interaktive, mentale og fysiske stimuleringer. De tilbyder udfordringer, der glæder enhver hund. Nogle kan gemme godbidder som en belønning for en færdig udfordring. Interaktivt legetøj giver også mulighed for at træne din hund. Det er bedst at få et, der på din hunds forståelsesniveau og temperament.