Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundetrapper og ramper

4 Vare(r)

per side

4 Vare(r)

per side

Hundetrapper og ramper

Hunderamper & Hundetrapper - Til Indendørs & Udendørs brug

Der er et gammelt ordsprog, der siger: Det er bedre at forebygge end at helbrede. Ved at lære din hund/hvalp at bruge hunderampe- og trapper er du med til at skåne den for unødige slid på kroppen. Især hvalpe skal der tages ekstra hensyn til,  idet deres knogler og led ikke er udvokset endnu. Visse hunderacer kan også døje med dårlige hofter(f.eks Rottweiler) eller diskusprolaps (gravhunde) her vil en rampe være en stor hjælp for hunden.  Ramper og trapper forhindrer hunden i at tage spring, der kan skade knogler og led.

Desuden skåner du også dine møbler, bil o.a for ridser og slid når hunden skal op/ned og ind/ud og du slipper selv for mange tunge løft. Hundetrapper- og ramper findes i mange forskellige størrelser, designs og materialer. Alle er i skridsikre materialer for hundens sikkerhed.

Hundetrapper og ramper er nyttige når du har en syg hund, eller en hund som har svært ved at hoppe, som det er tilfældet med små hunderacer og racer med korte ben.

Når en hund har fået en operation, eller har en sygdom som arthrosis (gigt mm) og arthritis, gør det ondt at springer. En hundetrappe eller rampe vil lette smerten.

Vores udvalg af hundetrapper, -trin og -ramper er specielt designet til at give et løft til seniorhunde. Disse nyttige hjælpemidler er til rådighed, for at lade din hund komme op i dens favoritsofa eller i din bil uden at belaste ryggen eller leddene. De giver en stabil, robust og sikker overflade til at støtte din hund og forebygge ledsmerter. Vi har dem i aluminium, træ og andre materialer.

Vi leverer hundetrappe eller hunderampe fra Trixie og Trixies Petwalk serie.