Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundekurve i plast

3 Vare(r)

per side

3 Vare(r)

per side

Solide Hundekurve & Hundesenge i Plast | Mærker: Ferplast & Savic

Her finder du solide kurve i plast, som aldrig vil gå op i syningerne eller få bunden bidt i stykker. Mangler du hjælp og inspiration, har vi hjælp til den rigtige hundekurv her. Vi har dag-til-dag levering på lagervarer og billig fragt 39 kr. fra E-mærket netbutik.

Bedste hundekurve i plast

Hunde har brug for deres skønhedssøvn, ligesom deres menneskelige kammerater. At vælge den rigtige hundeseng er afgørende, fordi din hund har brug for komfort og sikkerhed, mens falder i søvn eller hviler sig. Plastikkurve er en praktisk løsning for hundens sovebehov. Plastik hundesenge fås i alle stilarter, former og størrelser, der passer alle hunderacer og aldre, herunder dem med særlige behov.

Let at vaske

Ingen hundeseng er nemmere at vaske end en plastikkurv. Og det bedste er, at udseendet af sengen forbliver den samme i modsætning til andre senge, der ser lidt ældre ud for hver vask.

Holdbarhed

Plastik hundesenge er lavet så de er ret hårdføre. Dette er især fordelagtig for hunde, der elsker at tygge på alt muligt. Generelt er plast ret stødsikkert og kan modstå aggressiv leg.

Parasitfri og hygiejnisk

I modsætning til senge, der er lavet med materialer af f.eks. stof, trives bakterier, lopper og insekter ikke hundekurve i plastik. De er gode, hvis man har en hund, der ofte bliver beskidt.

Komfort

Varme og blødhed giver en behagelig seng til din hund. Ved at kombinere en plastik hundeseng med en pude eller tæppe, bliver det behageligere og hyggeligt. En plastikseng kan hjælpe en hund med at beholde mere af dens kropsvarme uanset vejrforholdene.

Vandtæt

Plast er et vandtæt materiale. Det betyder, at denne seng er let at vaske og rense, når behovet opstår. En plastik hundeseng kan også benyttes udendørs, da den ikke påvirkes af skiftende vejrforhold.