Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundesenge og kurve m.m

Varer 1 til 18 af 49 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 49 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hundesenge og kurve m.m

Hundesenge - Hundekurve - Hundemadrasser - Hundepuder - Hundetæpper & Hundesofaer - Kæmpe Udvalg Til Hvalpe & Hunde i ALLE Størrelser fra Chihuahua Til Grand Danois

Alt hvad hjertet begærer i liggekomfort til din firbenede ven. Hundesenge og kurve i høj kvalitet fra mærker som Scruffs, Hunter, Buster, 4P og Trixie. Er du i tvivl om, hvilken passer bedst til din hund? Få hjælp og inspiration i vores vejledning til hundekurve. Elsker din hund for eksempel at strække sig ud, skal du vælge en madras, hvor der ikke er kanter. Elsker hunden at ligge krøllet sammen, skal du vælge en donut seng, mens andre hunde kan lide der er en kant, hvor han kan ligge med hovedet. Uanset hvilken type, har vi muligheder til din hund på lager. Vi leverer lagervarer dag-dag fra E-mærket netbutik med kundeservice i topklasse.

Vi har kvalitets-hundekurve til små, mellemstore og store hunde! Vores kurve er holdbare og fremstillet af materialer til at udholde selv de hårdeste hunde. Vi har hundekurve, der passer til din hunds personlighed, såvel som indretningen i dit hjem. Tjek de forskellige farver og designs der passer godt ind i din stil. Behov for en terapeutisk hundeseng? Se udvalget af memory foam hundesenge fra mærkerne Scruffs og Buster - de er perfekte til aldrende hunde, såvel som hunde med gigt. Vi har også vetbed der er senge med høj absorptionsevne, som bruges til hvalpe samt hunde med inkontinensproblemer.

Hvis din hund har behov for ekstra varme om vinteren, har vi termiske madrasser til at hjælpe med det. Vores ortopædiske senge vil tilbyde lindring og komfort til hunde, der lider af gigt og ledsmerter. Buster senge er lavet af polyester, kan vaskes ved 30 grader (ligesom alle andre senge), og findes i et væld af farver! Vi har den perfekte seng til hunde i alle størrelser - små, mellemstore og store hunde. Fra discount til designer, har vi stilfulde attraktive komfortable sovepladser, der passer til både dig og din hund.

 Vores udvalg af senge og kurve omfatter mærker som: Trixie, Scruffs, Ferplast, Buster, Rogz og Savic.