Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundelemme og Hundelåger

Varer 1 til 18 af 23 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Varer 1 til 18 af 23 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hundelemme og Hundelåger

Hundelemme & Indendørs Hundelåger - Flere Typer Til Al Slags Vejr & Materiale De Skal Installeres i

En hundelem giver fleksibilitet. Hunden kan gå ud og ind, uden du behøver åbne og lukke døren hver gang. Vores hundelemme er bl.a. lavet i stærkt aluminium, og kan derfor holde til hundes lidt mere voldsomme entreer i forhold til katte. Vi har en hundelem, der passer til de helt små hunde og op til de helt store, både i plast og alu, og de kan installeres i næsten alle materialer. Med en hundelem behøver du heller ikke nødvendigvis at være hjemme, fordi du skal lufte hunden, så har du et område, hunden kan være på ude, er en hundelem yderst velegnet. 

At give din hund frihed og uafhængighed er godt for dens velbefindende. Vores sortiment af hundelemme vil give din hund mulighed for, at forlade huset og vende hjem på en god måde. Disse hundelemme er nemme at installere, bruge og kan også fås til en billig pris. Tjek også vores tilbehør af reservedele til enhver hundelem vi sælger.

Hvis du ønsker at give din hund mere adgang udenfor, men ikke vil have, at den løber væk, kan du sætte en hundelem, der fører ud til et indhegnet område - på denne måde kan du begrænse dens adgang væk fra huset til det indhegnede område.

Typer af Hundelemme

Vi fører flere typer af lemme til hunde, alt efter hvilke betingelser du har derhjemme, både hvor hundelemmen skal sidde og hvilken type hund du har og størrelsen på den. 

- Hundelem i aluminium som er yderst velegnet til de lidt voldsomme, stærke hunde, som kommer løbende hurtigt gennem lemmen. Disse hundelemme har en meget solid ramme i aluminium, en stærk flap i gummi, som ikke risikerer at flække, når hunden kommer springende og en låge på indersiden der kan lukkes ned og låses, når lemmen ikke er i brug. 

- Isoleret hundelem der har sin helt store force, når vejret er koldt og blæsende. Har en isolerende måtte installeret, som sørger for kulde, rusk og regn holdes på den rigtige side af døren. 

- 4-vejs hundelem hvor du selv kan justere, om lemmen skal kunne åbne fra begge sider, kun udefra, kun indefra eller være permanent lukket. Vi har bl.a. en 4-vejs hundelem i kraftig plast fra Ferplast, som også indeholder windstopper system, som sørger for det ikke trækker ind fra hundelemmen. 

- Simpel 2-vejs hundelem med kraftig ramme i plast og flap i gummi. Lemmen kan låses med plade der kan lukkes ned på indersiden. 

- Hundelem med chip til små hunde op til 7-8 kg. Med denne type hundelem, indkoder du hundens chip i lemmens display, så det kun er din hund der kan      komme ind, og ikke naboens katte f.eks., som kommer ind. Med en chiplem til hunde, kan du også indstille, hvornår lemmen skal låse om aftenen m.m.

Mærker vi fører af hundelemme

Vi fører følgende brands: Sureflap, Petsafe, Staywell, Ferplast og Trixie.

Hundelåger til inde / hjemmet

Leder du efter en hundelåge, finder du også dette i denne kategori. Vi har hundelåger fra Ferplast, Savic og Trixie i flere forskellige højder og til forskellige formål. Nogle er til afskærmning af områder, mens andre er produceret til installation i din dørkarm. Du kan finde hundelåger i forskellige højder og modeller, f.eks. en, hvor der er åbning til katte i hundelågen, så du kan lade katen passere områder, hvor hunden ikke må komme.