Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Hundelemme og Hundelåger

Items 1 to 18 of 24 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 18 of 24 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hundelemme og Hundelåger

Hundelemme og Indendørs Låge

En lem til din hund giver fleksibilitet. Hunden kan gå ud og ind, uden du behøver åbne og lukke døren hver gang. Vores hundelemme er bl.a. lavet i stærkt aluminium, og kan derfor holde til hundes lidt mere voldsomme entreer i forhold til katte. Vi har en hundelem, der passer til de helt små hunde og op til de helt store, både i plast og alu, og de kan installeres i næsten alle materialer. Med en hundelem behøver du heller ikke nødvendigvis at være hjemme, fordi du skal lufte hunden, så har du et område, hunden kan være på ude, er en hundelem yderst velegnet.

 

At give din hund frihed og uafhængighed er godt for dens velbefindende. Vores sortiment af hundelemme vil give din hund mulighed for, at forlade huset og vende hjem på en god måde. Disse hundelemme er nemme at installere, bruge og kan også fås til en overkommelig pris. Tjek vores tilbehør af reservedele til enhver hundelem vi sælger.

 

Hvis du ønsker at give din hund mere adgang udenfor, men ikke vil have, at den løber væk, kan du sætte en hundelem, der fører ud til et indhegnet område - på denne måde kan du begrænse dens adgang væk fra huset til det indhegnede område.