Ring +45 50262020

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Fragt: kun 39,-

Hill´s

3 Vare(r)

per side

3 Vare(r)

per side

Hill´s

Dyrlægernes 1. valg!

 

Hill 's har produceret nærende hundefoder siden 1939. Maden er sammensat af dyrlæger, og anbefales derfor stærkt af folk på området. Kun de allerbedste og klinisk dokumenterede ingredienser anvendes. Virksomheden er dedikeret til at sikre, at alle deres produkter gør din hund sund og glad.

Prescription Diet og Science Plan er mærkerne under Hill’s, og det er den højeste kvalitet af hundemad, der giver de bedste forudsætninger, for at din hund får et langt, sundt og lykkeligt liv.

Som hundeejer, er en af de vigtigste beslutninger, du skaltræffe, den type hundemad han vil spise. Vælg et sikkert foder som Hill’s, der har beviste og vigtige sundhedsmæssige fordele for din hund. Hill’s Prescription Diet og Science Plan er nogle af de mest nærende hunde fødevarer på markedet, med en høj værdi for pengene.

Hill’s er dedikeret til at udvikle premium hundefoder, der giver hunde et sundere og gladere liv. Emballagen angiver klart alt det ernæringsmæssige indhold og fordele i deres hundemad. At købe deres produkter vil give dig fred i sindet, ved at vide din hunds daglige helbred og velvære er sikret bedst muligt. 

Nogle af dette hundemad inkluderer:
Hill's science diet foderHill’s Adult
Hill’s Mature Adult
Hill’s Sensitive Skin
Hill’s Sensitive Stomach
Hill’s Oral Care
Hill’s Healthy Mobility
Hill’s Puppy
Hill’s Advanced Fitness