Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Fodertilskud

17 Vare(r)

per side

17 Vare(r)

per side

Fodertilskud

Fodertilskud Kan Give Din Hund Et Ernæringsmæssigt Løft!

Din hunds velvære kan modtage et løft med hundefodertilskud. Dette ernæringsmæssige boost kan understøtte et specifikt område, såsom ledsundhed hos ældre hunde eller en sund hud og pels.

Trixie Muslinge Extrakt er et vidunderligt hundefodertilskud, der understøtter sundheden for din hunds led og brusk. Hvis du har en overvægtig hund eller ønsker at forebygge kostrelaterede komplikationer på din hunds skelet, er dette det perfekte supplement for din hund!

Vil du skille dig af med den dårlig lugt fra din hund? Uanset om det er hans dårlige ånde eller lugten fra hanhunde, vil du finde at Trixie klorofyl Tabletter er en kraftfuld løsning. Disse tilskud er økologiske og er sikre at bruge på selv små hunde. Alt du skal gøre er at knuse og drysse på din hunds almindelig mad.

Lakseolie indeholder en blanding af essentielle olier. Det understøtter leddene, bekæmper tør hud og pels, og giver din hund et stærkere helbred! Bare pumpe olien på din hunds mad, og han vil elske den ekstra smag!

Understøt din hunds fordøjelse med tilsætning af Trixie Tang Pulver til dens måltider. Hans fordøjelse er afgørende for hans generelle velbefindende. Dårlig fordøjelse kan medføre, at din hund får uudholdelige symptomer som kløende hud, overdreven hårtab og sprukne kløer. Dette hundefodertilskud vil ikke kun forbedre din hunds indtag af næringsstoffer og fordøjelsesproblemer, det vil også give flot pels.

 Få et hundefodertilskud i dag for at opfylde din hunds unikke behov!