Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Brit hundefoder

9 Vare(r)

per side

9 Vare(r)

per side

Brit Hundefoder - anerkendt brand, der siden 1994 har produceret foder til hunde i høj kvalitet, hvor alle ernæringsmæssige behov er opfyldt. 

VAFO PRAHA s.r.o er et privatejet familieselskab, der udvikler, producerer og distribuerer premium og super premium hundefoder under varemærket Brit. Brit er baseret i Tjekkiet, og bruger kun frisk udbenet kylling eller laks i alle sine opskrifter. Der er hverken soja eller GMO ingredienser.

Brit Pet Food er et anerkendt mærke, der startede driften i 1994. Det har tre moderne produktionsanlæg, og deres hundefoder sælges til 55 lande verden over. De tester ikke på laboratoriedyr og er imod enhver form for dyremishandling.

Brit produktion er certificeret i henhold til ISO 9001 og HACCP kvalitetsstandarder. De holder alle kæledyrs høje sundhed som deres politik og princip. Brit hundemad er rig på næringsstoffer, vitaminer og mineraler i høj kvalitet. Der er hverken kunstige farver eller konserveringsmidler i denne meget fordøjelige mad.

I de 20 år af sin eksistens har VAFO PRAHA vundet priser og anerkendelser for konsekvent at forbedre kvaliteten af ​​sit dyrefoder. De er innovative, og tilbyder løsninger på markedet, ved at indføre nye produktkategorier og fremme sund ernæring til forbrugerne.

Brit Care og Brit Premium hundefoder er sammensat for at imødekomme hunde i alle størrelser og aldre. Dette foder giver komplet ernæring, og behøver ikke suppleres. Produkttyper omfatter tørfoder, vådfoder, godbidder og kosttilskud. Der er produkter, der imødekommer forskellige behov som hunde med følsomme fordøjelsessystemer, forbedrer pelsen, hypoallergene fodertyper, sportsfoder til hunde der forbrænder meget samt foder til vægtkontrol.

Brit Petfoods filosofi:

  • Vi respekterer vores kæledyrs sundhed og velfærd
  • Vi nægter testning på forsøgsdyr
  • Vi er strengt imod enhver grusomhed overfor dyr, og vi afviser alle former for dyreovergreb
  • Vi bruger ikke nogen ingredienser, der kan have negativ indvirkning på dyrs sundhed

PetDreams.dk er forhandler af Brit Care foder til hunde, katte og hamstere.

Brit Care Mini Grain Free Adult Lamb
Brit Care Mini Grain Free Light and Sterilised
Brit Care Mini Grain Free Sensitive
Brit Care Grain-free adult large salmon and rice
Brit Care Senior Lamb and rice
Brit Sausage vådfoder
Brit Care Lakseolie