Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Ældre hunde

Items 1 to 18 of 42 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 18 of 42 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Giv din hund mere komfort i sine sidste leveår!

Uanset hvor gammel din hund er, må det ikke mindske din kærlighed og omsorg for ham. Fortsæt med dit engagement med  at give din hund det bedste ved at købe senior hunde produkter, der udvider et  sundt langt liv, den fortjener. Det engagement, som du viser din senior hund vil holde ham aktiv, engageret og involveret-- netop som han var, da han var yngre.

 

Med alderen får hunde fælles symptomer og problemer som gangbesvær  samt nedsat aktivitet og øget ubehag. Der er mange produkter, der kan hjælpe din hund og imødekomme disse særlige udfordringer. Disse produkter vil bidrage til at bevare din senior hunds  sundhed og lindre smerter og ubehag.

 

Hundeudstyr, der kan hjælpe din aldrende hund er ramper, så han ikke behøver at hoppe ind og ud af bilen eller sofaen, senge- gerne Vetbed, særlig senior mad og kosttilskud, samt tand produkter-  da de fleste ældre hunde lider af tand henfald og dermed smerte. Vælg produkter rettet mod at ændre livsstil og mobilitet, og samtidig ændre  hundens  sikkerhed, komfort og generelle velbefindende.