Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hundeudstyr

Varer 1 til 18 af 748 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Varer 1 til 18 af 748 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hundeudstyr i Højeste Kvalitet Til Alle Hunderacer Fra Helt Små Til Helt Store Hunde

Hos PetDreams.dk har vi et mål - At være den online webshop med hundeudstyr der har det mest spændende udvalg. Vi udvælger nøje vores leverandører, hvor vi kan få spændende tilbehør til din hund og hvalp, og bruger leverandører over hele verden for at få det opfyldt. Vi tager meget gerne imod forslag, og har før hentet hundeartikler hjem på baggrund af ønsker fra kunder, så du kan også være med til at gøre udvalget endnu mere interessant. Samtidig har vi flere varegrupper, hvor vi har markedets bedste priser på grund af import direkte fra flere fabrikker, bl.a. har vi vores eget kvalitetsbrand PetDreams, så vi kan tilbyde billigt hundeudstyr i en høj kvalitet.

Vi har alt hvad du behøver, til at få din hvalp til at føle sig hjemme hos dig. Selv mens den vokser, behøver du ikke at lede andre steder! Fra hvor han sover, spiser, drikker, motionerer, leger, bliver renlig og sund - vi dækker hele dens liv fra hvalp til voksen, og har hundeartikler til hunderacer i alle størrelser. Alt vores hundetilbebør kommer fra betroede mærker, der sikrer tilfredshed til billige priser. 

Hvilken type hundeudstyr og tilbehør kan du finde?

I vores sortiment kan du finde hundeartikler som hundelegetøj, transportkasser og -tasker, hundetrimmere, børster, sakse, hundekurve, halsbånd og snore, hundetegn, shampoo og balsam, strigler, loppemiddel, foder, skåle, tandpleje-produkter, hundedøre, anti-gø halsbånd, kosttilskud mod gigt og andre sygdomme og meget andet.
Vi specialiserer os i hundeudstyr til transport, hvor vi har et enormt udvalg, bl.a. et stort udvalg i hundeudstyr til flytransport, som er godkendt af IATA. Vi er eksperter inden for hundetilbehør til hundeklip, hvor du både kan få hjælp på siden gennem tekst og masser af video, eller du kan ringe eller skrive til os, for at få det rigtige hundeudstyr til at klippe netop din hunderace, så du får den rigtige trimmer, saks og andet udstyr. 

Brands i hundeudstyr vi fører

Vores mærker i hundeudstyr inkluder: PetDreams, Oster, Moser, Aesculap, Andis, Biogance, Biospotix, FURminator, PlaqueOff, Savic, Hunter, Kurgo, Ehaso, Thordal, Petmate, Petsafe, Trixie, Kong, Angels Eyes, Glad Tails, Petosan, Sherpa, Staywell, SureFlap, Buster, Thundershirt, Skudo, Gulliver, Rogz, Scruffs, Dogman, Bach Rescue Remedy og mange andre. 

Brug for hjælp til valg af hundeudstyr?

Vi sidder klar med hjælp, hvis du er i tvivl om hvilket tilbehør til din hund du skal bruge. Du kan få fat på os på telefon, email og på Facebook.