Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hold dig væk kat! - Spray og hold katten væk!

Varenummer: uuu 69
uuu 69 <h2>Spray Og > Hold Uønskede Katte Væk!</h2><p>Genial spray der sørger for, at <strong>katten bliver væk fra steder du har sprøjtet</strong>, p.g.a den specielle lugt der ligger i væsken. Dette kan være meget praktisk, hvis din kat ikke helt kan finde ud af at tisse eller besørge de rigtige steder, eller måske har steder hvor du ikke ønsker katten skal opholde sig.</p><p>Sprayen indeholder 400 ml.</p><p>Se flere <strong><a title="katteartikler" href="//www.petdreams.dk/katteartikler.html">katteartikler</a></strong>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 79,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Spray Og > Hold Uønskede Katte Væk!

Genial spray der sørger for, at katten bliver væk fra steder du har sprøjtet, p.g.a den specielle lugt der ligger i væsken. Dette kan være meget praktisk, hvis din kat ikke helt kan finde ud af at tisse eller besørge de rigtige steder, eller måske har steder hvor du ikke ønsker katten skal opholde sig.

Sprayen indeholder 400 ml.

Se flere katteartikler.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Heidi Erbou
Anmeldelse:
Jeg har desværre erfaring med at produktet virker omvendt på katte. Vi har problemer med at hankatte kommer og tisser på vores trappetrin ud til haven, og der bliver stadig desværre tisset selvom jeg sprøjter med Det, MEGET SPILD af penge
 Anmeldt af Louise
Anmeldelse:
Jeg har to katte. De kradser i tapetet, elsker at tage jord op af potteplanterne, så jorden ligger over hele huset. Har dyre ting, såsom læderstole, som selvfølgelig er luksus at kradse i. MEN produktet virker IKKE! De elsker nærmest lugten, lige på nær, når det lige er sprøjtet på, øv.
 Anmeldt af Birgitte
Anmeldelse:
Jeg kan ikke anbefale dette produkt, både mine hunde og katte er fuldstændige ligegalde med det, den ene hund er så vild med lugten at hun vælter sig i det og gnider sig op ad ting der er sprayet med det, Spild af penge i mine øjne,, Ærgeligt
 Anmeldt af Mette Holt
Anmeldelse:
Jeg købte dette produkt da min kat har en kedelig tendens til at væsse kløer i tapetet. Han er en almindelig huskat og har både forskellige kradsetræer og rigtige udendørstræer til rådighed.
Produktet lever desværre ikke op til mine forventninger eller behov. Min kære kat bryder sig ikke om lugten lige når det bliver sprøjtet på (hvilket jeg i øvrigt heller ikke gør), men efter en halv time så er han bedøvende ligeglad og væsser vældig provokerende kløer i tapetet igen.
Jeg kan desværre ikke anbefale produktet. :(
 Anmeldt af Camille
Anmeldelse:
Jeg synes det er en smart måde at fx holde katte(ne) væk fra sofaen, eller lige det rum, som der ikke skal være hår i.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hold dig væk kat! - Spray og hold katten væk! ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hold dig væk kat! - Spray og hold katten væk!

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video