Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Tag hvalpen med hjem

Det kan synes som en god idé at holde hvalpen under rejsen hjem, men mens dette kan synes som det venligere og mere beroligende alternativ, er det ikke det sikreste. Først og fremmest sætter du hvalpen mere i fare, skulle du komme ud for en ulykke, eller hvis han bliver bange og forsøger at springe ud af dine arme. Desuden, når nogle hvalpe bliver bange, vil deres blærer udløse, og du vil finde dit skød vædet i hvalpetis. En anden vigtig ting at huske, er at den første køretur normalt er meget traumatisk for en ny hvalp. Du ønsker ikke at han skal associere denne skræmmende begivenhed med sin nye familie. For hans egen sikkerhed og psykisk velvære, sikre, skal du have en sikker og komfortabel transportkasse til at transportere ham i.

 

Når du vælger en transportkasse / bur til din hvalp, kan du overveje følgende:

 

  Hvor stor vil din hund være, når han er fuldt udvokset?

Din søde labrador-hvalp vil vokse mange gange i størrelse indenfor de næste par år.

Før du køber en transportkasse eller et bur til ham, find ud af vægten og størrelsen af race af din hund, og få en som du vil være i stand til at bruge, fra han er en hvalp, indtil han er fuldt udvokset.

 

Vil det passe i din bil?

Mål din bil før du køber en stor transportkasse eller bur. Og huske på, at din hund vil ligge ned under transport, så din transportkasse behøver ikke at være store nok til at han kan blive stående. Når du vælger en transportkasse til din bil, bør du også overveje, om du har brug for plads til andre ting, såsom en barnevogn, værktøj osv. Mange gange er en foldbar transportkasse bedre end et hundebur, fordi som navnet antyder, kan det foldes sammen, og det er lettere at fjerne fra din bil. Hvis din hund ikke er i din bil så ofte, er det afgjort en ting at overveje. Hvis du har en bil, der ikke er stor nok til et bur eller endda en mellemstor kasse, som det er tilfældet for de fleste af os, kan en hundesele være perfekt for dig. De kan sættes på sikkerhedsselen i bilen. En anden mulighed, hvis du har en stationcar, er et hundegitter.

 

Har du planer om at tage din hund med på et fly?

Det er en frustrerende oplevelse, hvis du ankommer med din hund i lufthavnen, og de ikke lader dig gå ombord, fordi din hunds transportkasse ikke er flygodkendt, eller fordi størrelsen er for stor. Kontrollere altid med flyselskabet, hvad reglerne er, fordi de kan variere fra selskab til selskab. Afhængig af størrelsen på din hund, kan du selv være i stand til at bære den ombord på flyet. Derfor, hvis du har planer om at tage din hvalp med på et fly, køb altid en flygodkendt transportkasse.

Alt i Hundetransport: