Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Hår magnet - Væk med uønsket pels i huset

Varenummer: CHA E0018-2
CHA E0018-2 <h2>Pet Hair Magnet > Fjern Uønskede Hår Fra Dit Hus!</h2> <p><strong>PetMate pet hair magnet</strong> er et meget effektivt værktøj, der fjerner hår, som kan bruges på kradsetræer, tæpper, gardiner, pude, sofaer og bilsæder.</p> <p><strong><strong>→ </strong>Får din støvsuger ikke alle hår væk fra sofaen, er denne magnet ideel til dig!<img style="float: right;" title="Petmate katteartikler og hundetilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/PETMATE_Logo.gif" alt="Køb Petmate tilbehør hos PetDreams.dk" width="150" height="45" /></strong></p> <p>Pet Hair Magnet er designet med 3 gummiribber, der opsamler hårene! Med afbalanceret håndtag og ekstra bredt opsamlingsfelt, der samler 75% mere op end de fleste børster og ruller, og opsamler hår, som selv støvsugere ikke kan få op. <strong>En god investering så du nemt kan holde huset fri af hunde- og kattehår.</strong></p> <p><strong>Leveres i gul.<br /></strong></p> <p><strong>Petmate</strong> er fabricant af sikre og funktionelle artikler til kæledyr, og skaber smarte løsninger i alle kæledyrets stadier.</p> Petmate

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 129,-
Petmate

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Pet Hair Magnet > Fjern Uønskede Hår Fra Dit Hus!

PetMate pet hair magnet er et meget effektivt værktøj, der fjerner hår, som kan bruges på kradsetræer, tæpper, gardiner, pude, sofaer og bilsæder.

Får din støvsuger ikke alle hår væk fra sofaen, er denne magnet ideel til dig!Køb Petmate tilbehør hos PetDreams.dk

Pet Hair Magnet er designet med 3 gummiribber, der opsamler hårene! Med afbalanceret håndtag og ekstra bredt opsamlingsfelt, der samler 75% mere op end de fleste børster og ruller, og opsamler hår, som selv støvsugere ikke kan få op. En god investering så du nemt kan holde huset fri af hunde- og kattehår.

Leveres i gul.

Petmate er fabricant af sikre og funktionelle artikler til kæledyr, og skaber smarte løsninger i alle kæledyrets stadier.

Anmeldelser

Anmeldelser (26)

 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Den er bare SUPER, den snupper bare alle katthår, meget bedre en fnugruller :)
 Anmeldt af Finn
Anmeldelse:
Hold jer ikke tilbage. Den er super fantastisk. Den fjerner alle hår på sofaen. Støvsugeren er lige nul ved siden af og al den tid man bruger med støvsugeren, for at fjerne hår, er sparet. Den er jeg rigtig glad for at jeg købte.
 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Er rigtig glad for produktet, som gør det rigtig godt med fx at fjerne min labradors hår som samler sig langs fodpanelerne på gulvtæppet, og som støvsugeren kan have svært ved at tage. Kunne have været rigtig lækkert hvis den havde gevind til at skrue et kosteskaft på, så man ikke skal ligge på knæ for at gøre arbejdet, men er eller rigtig godt tilfreds.
 Anmeldt af Pernille Hyttel
Anmeldelse:
Var meget skeptisk om denne såkaldte hårmagnet nu også var så effektiv som beskrevet, men blev positivt overrasket. -Den er simpelthen genial!
Jeg plejede før at bruge ½ fnugrulle på min sofa hver gang der skulle fjernes kattehår, men det er jeg fri for nu. Magneten tager alle hår, -også dem der er kravlet lidt ind i stoffet.
Kan 110 % anbefales :-)
 Anmeldt af wanda
Anmeldelse:
Go' til sofa
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Har købt en Pet Hair Magnet er utrolig glad for den. Har prøvet alt andet, men denne er unik. Vil nødig have at den går ud af produktion, alle som har dyr som fælder skulle tage og prøve den. Super god.
 Anmeldt af Lissa
Anmeldelse:
Rigtig god..
 Anmeldt af Grethe
Anmeldelse:
Ikke pengene værd. En almindelig grydesvamp er bedre til at fjerne hunde hårene.
Ingen stjerner fra mig!
 Anmeldt af R.Skarnvad
Anmeldelse:
Jeg er positivt overrasket, vi har en hund der fælder to gange årligt, så det er en stor hjælp. VH. R. Skarnvad
 Anmeldt af Poul Erik
Anmeldelse:
Super til flere forskellige møbler, rigtig effektiv.
Desværre er der enkelte overflader den ikke fungerer på.
 Anmeldt af erika
Anmeldelse:
Mine 2 dejlige katte hvoaf den ene et langhåret har ingen mening om produktet. De fælder bare voldsomt lige for tiden. Men jeg er blevet meget begejstret for min hår magnet (underlig betegnelse) som tager en stor del af de hår de har smidt på mit gulvtæppe. En rigtig stor hjælp.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Super effektiv
 Anmeldt af Judith
Anmeldelse:
VIRKELIG GOD! skaber en slags statisk elektricitet, så hårene i en periode efter fjernelse ligger sig oven på stoffet og ikke væver sig den i det.
Produktet kan hvad der loves og lidt til :-)
 Anmeldt af Lisbeth
Anmeldelse:
Rigtig god. Jeg bruger den på tæpper og puder.
 Anmeldt af Karina
Anmeldelse:
Et supergodt produkt, den fjerne nemt hårene, og med 5 katte og 1 hund, er der mange hår i møblerne
 Anmeldt af Rune
Anmeldelse:
Effektiv.
 Anmeldt af Jim
Anmeldelse:
Glimragende ;o)
 Anmeldt af Jette Paavig
Anmeldelse:
Når man har en langhåret cocker spaniel, som vi har, og en, som elsker at rode ude i alt slags vejr, , og, når hun så kommer ind ELSKER at rode rundt i sin stol, (og osse i andre, suk) ja, det medfører masser af hår, fnuller overalt, som støvsuger ikke KAN tage. HURA! for hår magnet, det går nemt, de løse hår og fnuller førers ned af stolen,samles op, og - væk! anbefales varmt herfra!
 Anmeldt af Ruth
Anmeldelse:
Den er bare super, til at fjerne hundehår med.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Mine ønskede forventninger blev fint indfriet - den er super til at fjerne hundehår alle steder fra.

Items 1 to 20 of 26 total

per side
Side:
  1. 1
  2. 2
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hår magnet - Væk med uønsket pels i huset ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hår magnet - Væk med uønsket pels i huset

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: