Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Combi 2 hamsterbur med tilbehør

Varenummer: FE 57932599
FE 57932599 <h2>Komfort Med Sjov & Motion For Din Hamster Eller Anden Livlig Gnaver!</h2> <p>Ferplast Combi 2 er et hamsterbur, der kombinerer komfort med sjov og motion! Det er lavet af plast med et gennemsigtigt tag, og har et nyttigt gitter net på toppen for at sikre god ventilation, og det samme gælder de specielle riller på sidevæggene. Forbundet til buret finder du motionslokalet, der gør det muligt for din hamster at forbrænde energi!</p> <p>Combi 2 er, som mange andre gnaverbure fremstillet af Ferplast, et modulært habitat og er derfor designet til tilslutning af rør eller andet tilbehør. Hav det sjovt med at skabe nye stier og legeområder!</p> <p>Bunden kan løsnes helt fra toppen, en enkel handling, der gør rengøring hurtigt og nemt.</p> <p>Ferplast Combi 2 måler 79,5 x 29,5 x 26,3 cm (Længde x bredde x højde).</p> <ul> <li>Det ideelle sted for livlige små kæledyr som hamster, rotte, ilder og andre små gnavere</li> <li>Inkluderer et ekstra motionsområde</li> <li>Klar til at blive forbundet til rør eller andre modulære habitater</li> <li>Sikrer maksimal indvendig ventilation takket være trådnet i top og sidehuller</li> <li>Aftagelig base for nem rengøring</li> <li>Tilbehør inkluderet</li> </ul> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WGuZ_IMIIko?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Ferplast

På vej til lager - Levering 3-14 dage

kr. 319,-
Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Komfort Med Sjov & Motion For Din Hamster Eller Anden Livlig Gnaver!

Ferplast Combi 2 er et hamsterbur, der kombinerer komfort med sjov og motion! Det er lavet af plast med et gennemsigtigt tag, og har et nyttigt gitter net på toppen for at sikre god ventilation, og det samme gælder de specielle riller på sidevæggene. Forbundet til buret finder du motionslokalet, der gør det muligt for din hamster at forbrænde energi!

Combi 2 er, som mange andre gnaverbure fremstillet af Ferplast, et modulært habitat og er derfor designet til tilslutning af rør eller andet tilbehør. Hav det sjovt med at skabe nye stier og legeområder!

Bunden kan løsnes helt fra toppen, en enkel handling, der gør rengøring hurtigt og nemt.

Ferplast Combi 2 måler 79,5 x 29,5 x 26,3 cm (Længde x bredde x højde).

 • Det ideelle sted for livlige små kæledyr som hamster, rotte, ilder og andre små gnavere
 • Inkluderer et ekstra motionsområde
 • Klar til at blive forbundet til rør eller andre modulære habitater
 • Sikrer maksimal indvendig ventilation takket være trådnet i top og sidehuller
 • Aftagelig base for nem rengøring
 • Tilbehør inkluderet

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Combi 2 hamsterbur med tilbehør ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Combi 2 hamsterbur med tilbehør

1 Vare(r)

per side
 • Fra Christian at 25/03/2018 20.59
  • Er buret stort nok til en guldhamster eller er det kun til en dværghamster??

  • Hej Christian

   Selve buret er ikke så stort og rørene har en diameter på ca 5,5 cm, så det kan godt være at det bliver lidt småt til en guldhamster. Den vil selvfølgelig kunne rende mellem kassen og løbehjulet, hvilket giver lidt mere plads.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: