Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Halsbånd fra Hunter i BRUN - 4 størrelser

Varenummer: Halsbånd til små og mindre hunde
Halsbånd til små og mindre hunde <p><strong><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/hunter-petdreams.jpg" alt="Hundeudstyr fra Hunter" width="122" height="72" />Hundehalsbånd </strong>fra Hunter med søde blomster i metal som udsmykning. <strong>BEMÆRK!</strong> Dette halsbånd leveres i en top moderne lysebrun farve med hvid kant, men er ellers magen til den på billedet. Remmen er lavet i 2 lag lækkert og blødt faux læder, den øverste brun og den nederste hvid, der giver en flot finish på halsbåndet, og vil se smukt ud på din lille hund.</p><p>Halsbåndet fås i 4 størrelser, og passer til små og mindre hunde med denne halsomkreds. Tallet efter er halsbåndets totale længde:</p><p><strong>Small:</strong> Halsomkreds 18.5-23 cm. - Total længde 29 cm.</p><p><strong>Medium: </strong>Halsomkreds 24-28.5 cm. - Total længde 34 cm.</p><p><strong>Large: </strong>Halsomkreds 27-33 cm. -<strong> </strong>Totallængde<strong> </strong>38 cm.</p><p><strong>X-Large</strong>: Halsomkreds 31-38 cm. -<strong> </strong>Totallængde<strong> </strong>43 cm.</p><p>Se flere <a title="Halsbånd til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html">halsbånd til hunde</a>.</p> Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 149,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundeudstyr fra HunterHundehalsbånd fra Hunter med søde blomster i metal som udsmykning. BEMÆRK! Dette halsbånd leveres i en top moderne lysebrun farve med hvid kant, men er ellers magen til den på billedet. Remmen er lavet i 2 lag lækkert og blødt faux læder, den øverste brun og den nederste hvid, der giver en flot finish på halsbåndet, og vil se smukt ud på din lille hund.

Halsbåndet fås i 4 størrelser, og passer til små og mindre hunde med denne halsomkreds. Tallet efter er halsbåndets totale længde:

Small: Halsomkreds 18.5-23 cm. - Total længde 29 cm.

Medium: Halsomkreds 24-28.5 cm. - Total længde 34 cm.

Large: Halsomkreds 27-33 cm. - Totallængde 38 cm.

X-Large: Halsomkreds 31-38 cm. - Totallængde 43 cm.

Se flere halsbånd til hunde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Halsbånd fra Hunter i BRUN - 4 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Halsbånd fra Hunter i BRUN - 4 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video