Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Hængekøje til kradsetræ - Passer til de fleste

Varenummer: TX43541
TX43541 <div class="itemDescriptions">Hængekøje til kradsetræ med ramme i metal og betrukket med dejligt plys. Kan installeres på langt de fleste kradsetræer istedet for en platform. Hængekøjen måler 40 cm i diameter.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></div> <div class="itemDescriptions"><br />Se udvalget i <a title="Stort udvalg i kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html" target="_self"><strong>kradsetræer til katte her</strong></a>.</div> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 109,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hængekøje til kradsetræ med ramme i metal og betrukket med dejligt plys. Kan installeres på langt de fleste kradsetræer istedet for en platform. Hængekøjen måler 40 cm i diameter.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Lotte
Anmeldelse:
Den var desværre for lille - der kunne godt stå hvor mange cm. den er i diameter.
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Super hængekøje, der er lidt større end de hængekøjer der sad på vores kradsetræ i forvejen, virker som om metalbøjlen er stærkere, så den kan holde til at en kat på 4,5 kg hopper op i den. Den er hele tiden optaget af en af vores katte :)
 Anmeldt af Bjarne
Anmeldelse:
14. nov. 2014
Min kone havde sine tvivl, om hængekøjen nu var brugbar! - Jeg var ikke et sekund i tvivl og købte den på nettet.

Det tog lidt tid, inden jeg indså, at den er beregnet til montering på en bestemt type kradsetræ, hvorefter monteringen var pærelet - absolut intet at tale om! Og naturligvis kan man altid skrue hængekøjen på enden af en hvilken som helst stolpe, som man evt. har forsynet med noget, missen kan rive i!

Jeg præsenterede hængekøjen for vores Mini - en lille ca. 12 uger gammel kulsort killing, - og hun ELSKER sin køje! - Hun leger med 150 km i timen, fra ca. 08.00 til ca. 11.00, - så tager hun en lur på adskillige timer - i hængekøjen, naturligvis. - Her kan man se det hele lidt fra oven, hvis man har lyst, - men man kan også flade helt ud og blive usynlig - og bare sove! - Jeg ved, at hun er i hængekøjen lige nu i skrivende stund, men jeg kan ikke se hende, for hun er helt væk!

Hængekøjen er en fantastisk ting til enhver kat - den forekommer rigtig solid og kan sagtens bære en voksen
kat - stoffet virker dejligt lunt og stærkt!

Vi - lille Mini, min kone og jeg - er alle rigtig glade for hængekøjen, som vi hermed varmt anbefaler - enhver mis burde have en!

Mvh.
Bjarne Bødtker
Fredericia

 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Min højdesøgende, legesyge abyssinier kunne slet ikke vente på at få sin nye hængekøje monteret på sit klatretræ. (Hun havde slidt den gamle op). Hun ELSKER den og har gjort den til sit absolutte yndlingssted.
 Anmeldt af David
Anmeldelse:
Vores Maicoon katte er MEGET GLADE for hængekøje, de elsker kradsetræet general som bliver brugt både som lægeplads og som soveplads. Vi er også meget glad for det og leveringen og kvaliteten er i top.
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Super lækker hængekøje der passede perfekt til vores kattetræ.
Nem at montere på kattetræet og vores to katte tog den i brug lige med det samme.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Hængekøje til kradsetræ - Passer til de fleste ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Hængekøje til kradsetræ - Passer til de fleste

1 Vare(r)

per side
  • Fra Lotte Molbech at 23/02/2013 19.15
    • Kan den sættes på stolpen på et hvilket som helst kradsetræ? Hvordan sættes den fast?

    • Hej Lotte

      Den kan sættes fast på alle kradsetræer, hvor du har 2 stolper der sættes sammen med en lang bolt med gevind lige imellem dem. Så har du det, og er der plads hvor den skal sidde, kan den stort set bruges på alle.MvhKristian, PetDreams.dk

    • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video