Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Gummiring frisk mint Denta Fun - tyggelegetøj

Varenummer: TX33181
TX33181 <h2>Tyggelegetøj Din Hund Vil Elske At Lege Med, Mens Det Styrker Mundhygiejnen!</h2> <p>Trixie Denta Fun Mintfresh gummiring er et sjovt tyggelegetøj, der også forbedrer din hunds tandsundhed - legetøjet <strong>masserer og renser hundens tandkød!</strong></p> <ul> <li>Fremstillet af naturgummi</li> <li><img style="float: right;" title="Gummilegetøj fra Trixie" alt="Tyggelegetøj fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Har en frisk mintsmag</li> <li>Masserer hundens tandkød</li> <li>Renser tænderne</li> <li>Forhindrer tandsten og plak i at hobe sig op</li> <li>Fremmer frisk ånde</li> </ul> <p>Denta Fun Mintfresh gummiring kommer i en diameter på 12 cm. <strong>Bemærk! Er produceret i massiv naturgummi, og kan derfor være for tung for små hunderacer som Chihuhua, gravhunde og lignende. </strong><span><br /></span></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="aktivitetslegetøj til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html">aktivitetslegetøj til hunde</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 59,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tyggelegetøj Din Hund Vil Elske At Lege Med, Mens Det Styrker Mundhygiejnen!

Trixie Denta Fun Mintfresh gummiring er et sjovt tyggelegetøj, der også forbedrer din hunds tandsundhed - legetøjet masserer og renser hundens tandkød!

 • Fremstillet af naturgummi
 • Tyggelegetøj fra TrixieHar en frisk mintsmag
 • Masserer hundens tandkød
 • Renser tænderne
 • Forhindrer tandsten og plak i at hobe sig op
 • Fremmer frisk ånde

Denta Fun Mintfresh gummiring kommer i en diameter på 12 cm. Bemærk! Er produceret i massiv naturgummi, og kan derfor være for tung for små hunderacer som Chihuhua, gravhunde og lignende. 

Se hele udvalget af aktivitetslegetøj til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Ragnhild
Anmeldelse:
Denne var nok for stor til vår dvergpuddel. Vurderer å gi den væk til en med en større hund da den ellers synes at være god.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Den bliver ikke brugt som bidering - kun "fragtet" lidt rundt i stuen. Måske fordi vores hund nærmer sig 5 år og ikke er så interesseret i at bide i legeting mere.
 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Dejlig gummiring til tandrensning, frisk ånde og leg hos vores søns hund på 1 år. Den blev modtaget med glæde. Tak for den ekstra medsendte gave, som sikkert blev udløst af at vi samtidig købte en hundeseng. ♥
 Anmeldt af Benedicte
Anmeldelse:
Mint gummiringen er super fin - og ikke mindst giver den god ånde. Den renser tænderne og har man en hvalp som min der tygger i ALT fra træstykker til jord, så er den et rigtig godt alternativ, når han får tyggetrang. Bamser osv gnaver han i stykker, så denne her har han endnu ikke kunnet ødelægge!!!! Det må jo siges at være kvalitet og ikke mindst hvalpesikker....
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gummiring frisk mint Denta Fun - tyggelegetøj ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gummiring frisk mint Denta Fun - tyggelegetøj

1 Vare(r)

per side
 • Fra Ida at 03/01/2014 21.24
  • Er dette produkt af hård gummi eller blødt?

   Vores hvalp har lige tygget igennem en ring af blød gummi på ca 15 min

  • Hej

    

   Det er massivt naturgummi, vil mene det er ret hårdt og ikke lige til at bide igennem, men vil da ikke udelukke den rette hund kan bide det over. Vi har ingen klager fået på det, at det skulle være for nemt at bide over.

    

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video