Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Gulliver 7 transportkasse til større hunde 104x73 cm.

Varenummer: TX39874-2
TX39874-2 <h2>Gulliver 7 IATA Transportkasse Til Mellemstore & Større Hunde</h2> <p><strong>Gulliver 7 transportkasse</strong> i grå plastik som egner sig til større og store hunde op til 50 kg. Kan bruges til hundetransport, eller f.eks som et hundehus i hjemmet.</p> <ul> <li>Transportburet er IATA godkendt, og kan derfor bruges hos langt de fleste flyselskaber. Tjek med dit flyselskab, hvis du skal have hunden med ud at flyve.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></li> <li>Måler 104 x 73 x 76 cm i ydre mål og 85 x 65 x 65 cm i indre mål.(Længde x Bredde x Højde) </li> <li>Mad og vandskålen følger med, så hunden kan have lidt foder og vand på turen. <strong><a href="//www.petdreams.dk/4-stk-hjul-til-gulliver-4-5-6-transportkasse-til-hunde.html">Hjul til transportburet</a> </strong>kan købes som ekstraudstyr.</li> </ul> <p><strong>Bemærk! Boksens egen vægt er 11 kg, og passer til hunde som Boxer, Dobermann,</strong><strong> Schæfer, Labrador og Golden Retriever. Skal du ud og flyve med hunden, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling og kunne vende sig. <br /></strong></p> <p>Se flere <strong><a title="transportkasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html">transportkasser</a></strong>. Vi har også andre Gulliver modeller.</p> Stefanplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 1.299,-
Stefanplast

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Gulliver 7 IATA Transportkasse Til Mellemstore & Større Hunde

Gulliver 7 transportkasse i grå plastik som egner sig til større og store hunde op til 50 kg. Kan bruges til hundetransport, eller f.eks som et hundehus i hjemmet.

 • Transportburet er IATA godkendt, og kan derfor bruges hos langt de fleste flyselskaber. Tjek med dit flyselskab, hvis du skal have hunden med ud at flyve.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie
 • Måler 104 x 73 x 76 cm i ydre mål og 85 x 65 x 65 cm i indre mål.(Længde x Bredde x Højde) 
 • Mad og vandskålen følger med, så hunden kan have lidt foder og vand på turen. Hjul til transportburet kan købes som ekstraudstyr.

Bemærk! Boksens egen vægt er 11 kg, og passer til hunde som Boxer, Dobermann, Schæfer, Labrador og Golden Retriever. Skal du ud og flyve med hunden, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling og kunne vende sig. 

Se flere transportkasser. Vi har også andre Gulliver modeller.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Ove rasmussen
Anmeldelse:
Mangler bredde på kassen da ben meget gerne skal stå på bagsædet.
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Gulliver 7 er brugervenlig og let og hurtig at samle - dog er det en skuffelse, at to ud de 10 'klips' der skal holde kassen sammen allerede er brækket af (i lukke låst stand) under første flyvetur. - de burde være mere robuste. Den passer fint til vores store labrador - han kan stå oprejst uden problemer og den passer lige akkurat i længden. Det kan anbefales at anskaffe aftagelige hjul til at bugsere kassen rundt med. Hjulene skal dog tages af ved flyvning.

Vi håber vi kan få erstattet de to afbrækkene klips.

Svar:

Tak for din respons. Det er virkelig ikke noget vi generelt har de store problemer med. Men det kan ske, specielt om bord på et fly med andet bagage. Jeg har sendt dig nye clips i dag :)

Mvh
Kristian, PetDreams.dk

 Anmeldt af Torben Christiansen
Anmeldelse:
Hej PetDreams! Vi hentede vores nye Airedale Terrier (10 uger gammel) i Tyskland den 10 juli 2013. Hun er vant til at sove i en transportkasse. Vi gik på nettet torsdag morgen den 11. juli og fandt den vi ønskede (Gulliver 7 transp.kasse til større hunde). Den blev bestilt og ankom til vor hjemadresse allerede fredag kl. 13.00. Fin, fin service og levering fra PetDreams. Kassen lever fuldt op til det vi ønskede....og vor nye hund benytter den mange gange daglig. Vi købte den store, da hun jo "vokser" med tiden. De passer også fint i vor bil. Andre kan trygt købe fra Petdreams......bekræftelser m.v. kom umiddelbart efter bestillingen. Held og lykke fremover!

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gulliver 7 transportkasse til større hunde 104x73 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gulliver 7 transportkasse til større hunde 104x73 cm.

1 Vare(r)

per side
 • Fra Pia Høyer at 22/10/2014 22.24
  • Hvor stor er den største kasse i har. Jeg har en stor hund som skal med ud at flyve.

  • Hej Pia

    

   Vi har en transportkasse som er større end Gulliver 7 og som er flygodkendt. Men du skal lige høre flyselskabet, om de kan tage imod den, på nogle fly er den for stor til at kunne gå ind ad lugen :). Men det er mest enkelte kort distace fly. Her kan du finde transportkassen, Petsafe Vari Sky Kennel

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video