Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Gulliver 4 transportkasse flygodkendt 71x52x51 cm

Varenummer: KR 281250
KR 281250 <h2><strong>Transportkasse Til Fly, Bilture, Båd og Hjem - IATA Flygodkendt</strong></h2> <p><strong>Gulliver IV transportkasse</strong> i grå plastik. Er IATA testet og godkendes derfor af de fleste flyselskaber. Kan både bruges til hundetransport, eller som et hundehus i hjemmet. Metallågen kan åbnes fra begge sider, eller tages helt ud.</p> <ul> <li>Gulliver IV transportkasse<strong> </strong>(flykasse)<strong> </strong>kan bruges til hunde, der vejer op til 25 kg.</li> <li>Gulliver 4 vejer 4,55 kg uden hjul, og 5,50 kg, hvis du køber hjul til den.</li> <li>Den måler 72 x 52 x 51 cm i ydre mål og 60 x 40 x 40 cm i indre mål. (Længde x Bredde x Højde).<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" /></li> </ul> <h3>Passer til hunde som Beagle, Cocker Spaniel, West Highland, Terrier og puddelhund. <strong> </strong></h3> <p><strong>Bemærk! Skal du ud at flyve med transportkassen, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling, og kunne vende sig. </strong></p> <p>Skålen på billedet der sidder i lågen medfølger. Hjul gør ikke, men kan købes som ekstraudstyr.</p> <p>Se flere <strong><a title="transportkasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html">transportkasser</a></strong>. Vi har også andre <strong>Gulliver</strong> modeller.</p> Stefanplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 699,-
Stefanplast

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Transportkasse Til Fly, Bilture, Båd og Hjem - IATA Flygodkendt

Gulliver IV transportkasse i grå plastik. Er IATA testet og godkendes derfor af de fleste flyselskaber. Kan både bruges til hundetransport, eller som et hundehus i hjemmet. Metallågen kan åbnes fra begge sider, eller tages helt ud.

 • Gulliver IV transportkasse (flykasse) kan bruges til hunde, der vejer op til 25 kg.
 • Gulliver 4 vejer 4,55 kg uden hjul, og 5,50 kg, hvis du køber hjul til den.
 • Den måler 72 x 52 x 51 cm i ydre mål og 60 x 40 x 40 cm i indre mål. (Længde x Bredde x Højde).Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Passer til hunde som Beagle, Cocker Spaniel, West Highland, Terrier og puddelhund.  

Bemærk! Skal du ud at flyve med transportkassen, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling, og kunne vende sig. 

Skålen på billedet der sidder i lågen medfølger. Hjul gør ikke, men kan købes som ekstraudstyr.

Se flere transportkasser. Vi har også andre Gulliver modeller.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Vi er glade for transportkassen, som er flygodkendt, nem at samle og fuldstændig som på billedet. Dog skal man huske at bestille hjul til den, da den ikke er særlig nem at bære (det håndtag der er på toppen, vippes op ligesom på en trolley, men det sidder ikke i midten af kassen, så det kræver, at der er hjul på din Gulliver.

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gulliver 4 transportkasse flygodkendt 71x52x51 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gulliver 4 transportkasse flygodkendt 71x52x51 cm

2 Vare(r)

per side
 • Fra Helle Thede Johansen at 20/07/2013 12.16
  • Hej!

   Jeg mangler information om, hvordan transportkassen fastgøres i bilen. Den udgør jo ikke nogen sikkerhed, om den blot står løst i bilen. Vi har en stationskar, og vil gerne om kassen kan fastgøres (og tages ud af og til) i bagagerummet.

  • Hej Helle

    

   Tak for din mail. Gulliver er designet med henblik på flytransport, men kan selvfølgelig også benyttes i bilen. Det er bare svært at give en klar model på at fastgøre den, da det er så individuelt, hvor folk bruger dem. Nogle sætter dem i bagagerummet bag ryglænet, så det holder den tilbage ved opbremsninger. Du kan fastgøre den yderligere, men der er ikke noget specifikt monteret til det.

    

   Andre har dem på sædet, og sætter selen gennem toppen af kassen til at holde på den. Andre sætter dem , afhængigt af størrelsen selvfølgelig, på forsædet med sele igennem, eller foran forsædet og skubber det tilbage, på de små modeller hvor der er plads.

    

   Hvis I har en stationcar og som regel skal have den med når i kører, ville jeg placere den bag ryglænet og montere en strop i bag, eller have en kant eller lignende, der gør den ikke kan rutsje tilbage osv, men man er nød til at bruge sin fantasi lidt, alt efter hvor og hvordan man benytter den :)

    

   Hav en god weekend.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Elena Bozhev at 20/06/2017 08.53
  • Hej Jeg kan ikke se på billedet, hvordan er indeni i buret. Er det plastik eller er det en tæppe? Mvh

  • Hej Elena.

   Buret er af plastik indvendigt. 

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video