Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Gulliver 3 transportboks IATA flygodkendt 61x40x38 cm.

Varenummer: KR F 281245
KR F 281245 <h2>Gulliver 3 Transportkasse Til Bil, Hjem, Båd - Flygodkendt</h2> <p><br />Gulliver 3 <strong>transportboks til katte</strong> i grå lavet i stærk plast. Kan både bruges til kattetransport, eller som et lille hus til den i hjemmet. Der er holdere på boksen, så den kan spændes fast i sikkerhedsselen på bagsædet, så din kat sidder trygt og sikkert. Holder til en maksimum vægt på ca. 12 kg. Lågen er lavet i metal, og der er isat speciel lås, der er specielt lavet til flytransport.</p> <p>Skålen på billedet følger med til mad og vand. Måler 61 x 40 x 38 cm i ydre mål og 50 x 30 x 33 cm i indre mål. (Længde x Bredde x Højde) Kassen vejer 2.30 kg. <br /><br />Bemærk! Skal du ud og flyve med hunden, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling og kunne vende sig. Målene på indersiden af kassen er et par cm mindre end ydermålene. <br /><br />Se flere <a title="kattetransport" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/transport.html"><strong>transportkasser</strong></a> og udstyr til rejse med din kat.</p> Stefanplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 347,-
Stefanplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Gulliver 3 Transportkasse Til Bil, Hjem, Båd - Flygodkendt


Gulliver 3 transportboks til katte i grå lavet i stærk plast. Kan både bruges til kattetransport, eller som et lille hus til den i hjemmet. Der er holdere på boksen, så den kan spændes fast i sikkerhedsselen på bagsædet, så din kat sidder trygt og sikkert. Holder til en maksimum vægt på ca. 12 kg. Lågen er lavet i metal, og der er isat speciel lås, der er specielt lavet til flytransport.

Skålen på billedet følger med til mad og vand. Måler 61 x 40 x 38 cm i ydre mål og 50 x 30 x 33 cm i indre mål. (Længde x Bredde x Højde) Kassen vejer 2.30 kg.

Bemærk! Skal du ud og flyve med hunden, skal hunden kunne stå op i naturlig stilling og kunne vende sig. Målene på indersiden af kassen er et par cm mindre end ydermålene.

Se flere transportkasser og udstyr til rejse med din kat.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Fin lille transportkasse (3) jeg er rigtig glad for den, men er lidt bekymret for om den holder i længden, det er kun plastic der holder den sammen.
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Perfekt transportkasse om det er en kat eller 2
Køb eller tag en lang rem fra sportstaske og den bæres bedre.
 Anmeldt af C
Anmeldelse:
Rigtig god transportkasse til den lille hund. Lækker kvalitet og nem at spænde fast, også i bagagerummet, takket være hægterne til selen.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gulliver 3 transportboks IATA flygodkendt 61x40x38 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gulliver 3 transportboks IATA flygodkendt 61x40x38 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video