Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Græs til katte der forsyner den med vigtig grønt

Varenummer: TX4235
TX4235 <p>Katte har ligesom vi mennesker brug for at spise grønt engang imellem. Hos katten er det meget vigtigt, fordi katten skal bruge folic syre, som græs indeholder. Her får du 100 gram udsæd til kattegræs i bakke. Du her muligheden for selv at dyrke noget der hjemme, som styrker kattens velvære, og samtidig give noget den kan lide.</p> <p>Det eneste du skal gøre, er at give det vand, og sætte det i et område, hvor der er godt med lys og varme. Når kattegræsset er 4-5 cm. højt, kan du klippe det og tilbyde din kat det.</p> <p><em><strong>Hvorfor har katte behov for at spise grønt?</strong></em></p> <p><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Det er safterne i græsset, som kattene er interesseret i. Det er kendt, at disse safter indeholder folic syre, et vitamin der er vitalt for katte, da det hjælper kattens produktion af hæmoglobin, som er en vigtig brik i blodet.</p> <p>Hvis du har indendørs katte, kan det blive et problem at få adgang til disse vigtige syrer, hvis katten ikke har nogen adgang til haven. Så vil du muligvis se katten nippe lidt til stueplanterne engang imellem, i forsøget på at forsyne sig med folic syre. <br /> <br /> Køber du bakker med kattegræs, skal du blot give frøene en smule vand, og du vil kunne have græs klar til katten i løbet af få dage.</p> <p>Se<strong> <a title="legetøj til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/legetoj.html">legetøj til katte</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 20,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Katte har ligesom vi mennesker brug for at spise grønt engang imellem. Hos katten er det meget vigtigt, fordi katten skal bruge folic syre, som græs indeholder. Her får du 100 gram udsæd til kattegræs i bakke. Du her muligheden for selv at dyrke noget der hjemme, som styrker kattens velvære, og samtidig give noget den kan lide.

Det eneste du skal gøre, er at give det vand, og sætte det i et område, hvor der er godt med lys og varme. Når kattegræsset er 4-5 cm. højt, kan du klippe det og tilbyde din kat det.

Hvorfor har katte behov for at spise grønt?

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørDet er safterne i græsset, som kattene er interesseret i. Det er kendt, at disse safter indeholder folic syre, et vitamin der er vitalt for katte, da det hjælper kattens produktion af hæmoglobin, som er en vigtig brik i blodet.

Hvis du har indendørs katte, kan det blive et problem at få adgang til disse vigtige syrer, hvis katten ikke har nogen adgang til haven. Så vil du muligvis se katten nippe lidt til stueplanterne engang imellem, i forsøget på at forsyne sig med folic syre.

Køber du bakker med kattegræs, skal du blot give frøene en smule vand, og du vil kunne have græs klar til katten i løbet af få dage.

Se legetøj til katte.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Græs til katte der forsyner den med vigtig grønt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Græs til katte der forsyner den med vigtig grønt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video