Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Excelent Mini total hundegodbidder der understøtter tandplejen

Varenummer: Excelent hundegodbidder
Excelent hundegodbidder <h2>Velsmagende g<b>odbidder og foder i et!</b></h2> <p>Excellent Mini Total er en unik oplevelse for alle voksne hunde. Det indeholder så meget af de gode ting, at det også kan bruges som et komplet hundefoder. De tider, hvor hundegodbidder blev anset for at være mindre sunde, er nu helt over. Der er ikke længere behov for at købe separate snacks og hundemad. Mini Total er begge dele i ét produkt.</p> <p>Mini Total har en meget tiltalende smag for alle hunde, og de sprøde MINI-foderpiller understøtter tandplejen. Højkvalitetsprotein kombineret med FOS sikrer en god fordøjelighed. Mini Total er hvede- og glutenfri, og er rig på vitaminer og mineraler.</p> <p>Omega fedtsyrer understøtter en god hud- og pelssundhed. Foderpillerne er produceret på en sådan måde, at de opløses i tarmene, selvom hunden ikke tygger dem godt. Derfor er Mini Total også meget velegnet til ældre hunde.</p> <p>Foderanbefalingen er baseret på hundens normale energiniveau. Alt efter hundens størrelse og alder, kan det være nødvændigt at tilpasse fodermængden dagligt. Det tilrådes at dele den daglige anbefalede mængde mad i to portioner. Sørg for at hunden har tilstrækkeligt med frisk drikkevand.</p> <ul> <li>Foderpillestørrelse: 9 mm</li> </ul> <p>Sammensætning: Korn, tørret fjerkræ, ris, fjerkræfedt, tørret sukkerroesmasse, tørret fisk, hørfrø, tørrede johannesbrødskiver, bryggergær, mineraler, laksolie, inulin, glucosamin, chondroitin.</p> Excellent

På lager 

kr. 69,-

* Skal udfyldes

Excellent

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Velsmagende godbidder og foder i et!

Excellent Mini Total er en unik oplevelse for alle voksne hunde. Det indeholder så meget af de gode ting, at det også kan bruges som et komplet hundefoder. De tider, hvor hundegodbidder blev anset for at være mindre sunde, er nu helt over. Der er ikke længere behov for at købe separate snacks og hundemad. Mini Total er begge dele i ét produkt.

Mini Total har en meget tiltalende smag for alle hunde, og de sprøde MINI-foderpiller understøtter tandplejen. Højkvalitetsprotein kombineret med FOS sikrer en god fordøjelighed. Mini Total er hvede- og glutenfri, og er rig på vitaminer og mineraler.

Omega fedtsyrer understøtter en god hud- og pelssundhed. Foderpillerne er produceret på en sådan måde, at de opløses i tarmene, selvom hunden ikke tygger dem godt. Derfor er Mini Total også meget velegnet til ældre hunde.

Foderanbefalingen er baseret på hundens normale energiniveau. Alt efter hundens størrelse og alder, kan det være nødvændigt at tilpasse fodermængden dagligt. Det tilrådes at dele den daglige anbefalede mængde mad i to portioner. Sørg for at hunden har tilstrækkeligt med frisk drikkevand.

  • Foderpillestørrelse: 9 mm

Sammensætning: Korn, tørret fjerkræ, ris, fjerkræfedt, tørret sukkerroesmasse, tørret fisk, hørfrø, tørrede johannesbrødskiver, bryggergær, mineraler, laksolie, inulin, glucosamin, chondroitin.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Excelent Mini total hundegodbidder der understøtter tandplejen ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Excelent Mini total hundegodbidder der understøtter tandplejen

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: