Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Gliss balsam til hunde & katte fra Biogance

Varenummer: BIOGANCE-CONDITIONER-HUNDE
BIOGANCE-CONDITIONER-HUNDE <p><strong><img style="float: right;" alt="Biogance Hunde plejeprodukter" src="//www.petdreams.dk/maerker/biogance_Produkter_logo.jpg" height="50" width="133" /></strong></p> <h2><strong>Giv Din Hund/Kat En Super Blød Pels Med Biogance Gliss Hair Balsam</strong></h2> <p><strong>Biogance® Gliss Hair</strong> <strong>balsam</strong> til hunde og katte er beriget med jojoba olie og hvede kim, for en tredobbelt beskyttende og blødgørende effekt. Denne PH-balancerede balsam hjælper med at blødgøre hundens hud og pels, og letter udredningsarbejdet. <strong>Er også meget anvendelig til hvalpe og killinger. </strong>Resultatet er at pelsen efterlades blød, silkeagtig og nem af arbejde med.</p> <p><strong>Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol.</strong> Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er <strong>direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser.</strong> Ingen brug af paraben og kemikalier.</p> <p>Biogance® shampoo er <strong>hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret</strong>, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.</p> <p>Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.</p> <p><strong>Leveres i 250 ml eller en 1 liter flaske, som er en god størrelse til husholdninger med flere hunde, eller hvis du ofte giver dit kæledyr et bad.</strong></p> <p><strong>I vores <a title="Guide til hundeshampoo" href="//www.petdreams.dk/guide-hundeshampoo-pelspleje">guide til hundeshampoo</a>, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.</strong></p> <p> </p> Biogance

På lager 

kr. 95,-

* Skal udfyldes

Biogance

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Biogance Hunde plejeprodukter

Giv Din Hund/Kat En Super Blød Pels Med Biogance Gliss Hair Balsam

Biogance® Gliss Hair balsam til hunde og katte er beriget med jojoba olie og hvede kim, for en tredobbelt beskyttende og blødgørende effekt. Denne PH-balancerede balsam hjælper med at blødgøre hundens hud og pels, og letter udredningsarbejdet. Er også meget anvendelig til hvalpe og killinger. Resultatet er at pelsen efterlades blød, silkeagtig og nem af arbejde med.

Biogance® serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

Biogance® shampoo er hypoallergent med allergivenlig formel og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

Leveres i 250 ml eller en 1 liter flaske, som er en god størrelse til husholdninger med flere hunde, eller hvis du ofte giver dit kæledyr et bad.

I vores guide til hundeshampoo, kan du vælge den der passer bedst til din hunds pels.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Berit
Anmeldelse:
Dejlig balsam som gør pelsen blød og lækker og nem at rede ud.
Der ud over dufter den super dejligt.
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Denne balsam er virkelig god. Vi har to westier og de bliver dejligt bløde og dufter virkelig godt bagefter.
 Anmeldt af Birgitte
Anmeldelse:
Den bedste balsam jeg har prøvet - har en Bichon Havanais. Har forsøgt med andre produkter i en relativ høj prisklasse der ikke har formået det som den her kan. Pelsen føles naturlig, sund og nem at børste. Meget svag behagelig duft.
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Super produkt - har brugt det til min Coton, som i øjeblikket ligger med hvalpe. Balsam effekten er rigtig god, og udredning forløb fint. Min Coton har stadig kraftig pels, trods fødsel og pasning af hvalpe, men netop nu er det vigtigt, at alle løse hår (og dem er der mange af) ikke kommer til at danne filt, når hvalpene gør, hvad de kan for at filtre pelsen med deres små poter og klør.
Kan varmt anbefales - også sammen med tilhørende shampoo.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Rigtig god til min Yorkshire terrier, hvis pels var blevet lidt trist og mat efter fødsel og hvalpepasning i 10 uger. Sammen med Bio Gance shampoo hjalp det allerede efter en vask, så helt klart et produkt jeg vil fortsætte med fremover, og kan anbefale til andre. Servicen var som altid fantastisk hos PETDREAMS, levering fra dag til dag og forsvarligt indpakket.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gliss balsam til hunde & katte fra Biogance ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gliss balsam til hunde & katte fra Biogance

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: