Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Beaphar Get off Crystal afskrækker til udendørs brug – hunde og katte

Varenummer: CHA C2392
CHA C2392 <h2>Holder hunde og katte væk fra det behandlede område!</h2> <p>Har du problem med hunde der besørger i din have, eller katte i blomsterbedet?</p> <p><strong>Beaphar Get off crystal</strong> er et afskrækningsmiddel til at holde hunde og katte væk fra bestemte områder.</p> <ul> <li>Bruges udendørs for at få bugt med revirmarkering fra katte og hunde</li> <li>Meget effektiv</li> <li>Til udendørs brug</li> </ul> <p>Med dansk brugervejledning.</p> <p>Dette middel beskytter dine yderområder mod at blive beskadiget af hunde og katte, ved at undertrykke uønsket adfærd. Denne løsning hjælper dig med at beskytte terrasser, facader, forretningsfronter, blomsterpotter, køretøjer osv. mod urinmarkeringer fra hunde eller katte.</p> <p><span style="font-size: medium;"><b>Brugstips</b></span></p> <p>Påfør en stribe Beaphar anti-markeringskrystaller på steder, hvor du vil undgå hunde eller katte. For at bevare blomsterkrukken skal du anvende produktet rundt om krukken, så krystallerne ikke kommer i kontakt med planterne. Produktet forsvinder med tiden. Effektiviteten af produktet er øjeblikkelig. Brugen af krystallerne tillader en kontinuerlig frigivelse af de aktive stoffer i op til 20 dage, hvilket begrænser antallet af besørgninger. Gentag behandlingen i tilfælde af regn eller som nødvendigt.</p> <p><span style="font-size: medium;"><b>Ingredienser</b></span></p> <p>Vegetabilske æteriske olier, bittermiddel</p> <p><b>Forholdsregler ved brug</b></p> <p>Vask hænder og udsat hud efter brug. Opbevares kun i den originale beholder. Hold beholderen lukket. Anvend ikke direkte på dyr eller planter. Må ikke bruges på områder, der kommer i kontakt med fødevarer.</p> <p><span style="font-size: medium;"><b>Sikkerhedserklæringer</b></span></p> <p>Holdes utilgængeligt for børn. Indeholder Citronella, Geraniol, Citronellol. Kan forårsage en allergisk reaktion.</p> <p>Indeholder 480g.</p> Vapet

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 79,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Holder hunde og katte væk fra det behandlede område!

Har du problem med hunde der besørger i din have, eller katte i blomsterbedet?

Beaphar Get off crystal er et afskrækningsmiddel til at holde hunde og katte væk fra bestemte områder.

  • Bruges udendørs for at få bugt med revirmarkering fra katte og hunde
  • Meget effektiv
  • Til udendørs brug

Med dansk brugervejledning.

Dette middel beskytter dine yderområder mod at blive beskadiget af hunde og katte, ved at undertrykke uønsket adfærd. Denne løsning hjælper dig med at beskytte terrasser, facader, forretningsfronter, blomsterpotter, køretøjer osv. mod urinmarkeringer fra hunde eller katte.

Brugstips

Påfør en stribe Beaphar anti-markeringskrystaller på steder, hvor du vil undgå hunde eller katte. For at bevare blomsterkrukken skal du anvende produktet rundt om krukken, så krystallerne ikke kommer i kontakt med planterne. Produktet forsvinder med tiden. Effektiviteten af produktet er øjeblikkelig. Brugen af krystallerne tillader en kontinuerlig frigivelse af de aktive stoffer i op til 20 dage, hvilket begrænser antallet af besørgninger. Gentag behandlingen i tilfælde af regn eller som nødvendigt.

Ingredienser

Vegetabilske æteriske olier, bittermiddel

Forholdsregler ved brug

Vask hænder og udsat hud efter brug. Opbevares kun i den originale beholder. Hold beholderen lukket. Anvend ikke direkte på dyr eller planter. Må ikke bruges på områder, der kommer i kontakt med fødevarer.

Sikkerhedserklæringer

Holdes utilgængeligt for børn. Indeholder Citronella, Geraniol, Citronellol. Kan forårsage en allergisk reaktion.

Indeholder 480g.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Beaphar Get off Crystal afskrækker til udendørs brug – hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Beaphar Get off Crystal afskrækker til udendørs brug – hunde og katte

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: