Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Gavekort til Petdreams

Varenummer: PD gavekort
PD gavekort <h2>Gavekort til katte- og hundeartikler - Giv et gavekort til en katte- eller hundeejer der fortjener det</h2> <p>Giv en gave til en hundeejer eller katteejer du har kær, og vær sikker på, at gaven falder i god jord. Med et gavekort til brug på PetDreams.dk, kan modtager frit købe dyreartikler det pålydende beløb på siden.</p> <p>Et gavekort er en super julegave, fødselsdagsgave eller bare en god overraskelse til en du kender, hvor du kan glæde både dem og deres kæledyr. </p> <p>Gavekortet starter på 150 kr. Ønsker du højere beløb end i menuen, for eksempel 800 kr, vælger du bare 400 kr og tager 2 stk.</p> <p><strong>Gavekortene er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen. </strong></p>

Vælg type gavekort::

  

1-3 dagens levering

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Gavekort til katte- og hundeartikler - Giv et gavekort til en katte- eller hundeejer der fortjener det

Giv en gave til en hundeejer eller katteejer du har kær, og vær sikker på, at gaven falder i god jord. Med et gavekort til brug på PetDreams.dk, kan modtager frit købe dyreartikler det pålydende beløb på siden.

Et gavekort er en super julegave, fødselsdagsgave eller bare en god overraskelse til en du kender, hvor du kan glæde både dem og deres kæledyr. 

Gavekortet starter på 150 kr. Ønsker du højere beløb end i menuen, for eksempel 800 kr, vælger du bare 400 kr og tager 2 stk.

Gavekortene er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Gavekort til Petdreams ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Gavekort til Petdreams

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video